Bu acıya yürek dayanmaz! Sopasını almak için girdiği göletten çıkamayan küçük çoban kurtarılamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Bu acıya yürek dayanmaz! Sopasını almak için girdiği göletten çıkamayan küçük çoban kurtarılamadı

Gaziantep'te çobanlık yapan 12 yaşındaki çocuk, fırlattığı sopasını almak için girdiği sulama göletinden çıkamadı. Kardeşinin haber verdiği yetkililer tarafından bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

11.10.2020 16:05  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde çobanlık yapan 12 yaşındaki çocuk, sopasını almak için girdiği sulama göletine hayatını kaybetti.

Sakçagözü Mahallesi'nde kardeşiyle birlikte, kendilerine ait büyükbaş hayvanlara çobanlık yapan 12 yaşındaki Hamza Çökükoğlu, su birikintisinde balık gördüğünü söyleyerek elindeki sopasını gölete fırlattı.

GİRDİĞİ GÖLDEN ÇIKAMADI

Küçük çocuk sopasını almak için girdiği göletten çıkamayınca kardeşi yakınlarına haber verdi. Göletten bilinci kapalı olarak çıkarılan küçük çoban, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Nurdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hamza Çökükoğlu burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu acıya yürek dayanmaz! Sopasını almak için girdiği gölden çıkamayan küçük çoban kurtarılamadı
Bu acıya yürek dayanmaz! Sopasını almak için girdiği göletten çıkamayan küçük çoban kurtarılamadı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Bu acıya yürek dayanmaz! Sopasını almak için girdiği göletten çıkamayan küçük çoban kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • misafir: ALLAH RAHMET EYLESİN... 0 0 Yanıtla

Advertisement