Eren-1 Operasyonları kapsamında Van'da 3 terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika
3. Sayfa

Eren-1 Operasyonları kapsamında Van'da 3 terörist etkisiz hale getirildi

Eren-1 Operasyonları kapsamında Van\'da 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Eren-1 Operasyonları kapsamında, Van'da Jandarma Komando ve JÖH birliklerince, J-SİHA ve İHA ile Hava Kuvvetleri desteği ile icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahları ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

19.08.2021 14:23  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı, Eren-1 Operasyonları kapsamında, Van'da Jandarma Komando ve JÖH birliklerince, J- SİHA ve İHA ile Hava Kuvvetleri desteği ile icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahları ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, Eren-1 Operasyonları kapsamında, Van- Çatak ilçesi Karataş Çukurları bölgesinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı, Jandarma Komando ve JÖH birliklerince J-SİHA ve İHA ile Hava Kuvvetleri desteğinde, icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığınca, böylece Eren Operasyonları kapsamında etkisiz hale getirilen bölücü örgüt mensubu sayısı, Tunceli'de 1, Hakkari'de 8, Van'da 3 olmak üzere 12'ye yükseldiği belirtilerek bölgede operasyonlara devam edildiği bilgisi verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Eren-1 Operasyonları kapsamında Van'da 3 terörist etkisiz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement