DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1 - Son Dakika
Güncel

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇENGELKÖY'DE DONDURMACIYA UĞRADIİdris TİFTİKCİ / CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Çengelköy'de dondurmacıya uğrayıp, dondurma aldı.

06.12.2020 07:54  Güncelleme: 08:56

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇENGELKÖY'DE DONDURMACIYA UĞRADI

İdris TİFTİKCİ/ CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Çengelköy'de dondurmacıya uğrayıp, dondurma aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Üsküdar'daki Vahdettin Köşkü'nden İlk Milli Helikopter Motoru TEİ-TS1400'ün teslimi ve tasarım merkezinin açılış töreni ile Sarıkamış-Karakurt- Horasan yolu açılış törenine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, Vahdettin Köşkü'ndeki mesaisinin ardından Çengelköy'de dondurmacıya uğradı. Erdoğan buradan dondurma aldı. Erdoğan, daha sonra Kısıklı'da bulunan konutuna geçti.

Görüntü dökümü:

--------------------Erdoğan'ın dondurmacıya girmesi-Dondurma alması-Erdoğan'ın buradan ayrılması-Genel ve detaylar

05.12.2020 - 19.30 Haber Kodu : 201205257

============================

2-SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI DENETİMLERİ GECE BOYU DEVAM ETTİ

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR, Soner HASIRCIOĞLI, Buğra AKAY/İSTANBUL, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, İstanbul'da bir çok noktada denetimler devam etti.

Dünya'da ve ülkemizde etkisini hissettirmeye devam eden koronavirüs salgını ile mücadele için alınan hafta sonu sokağa  çıkma kısıtlaması devam ederken. İstanbul'da bir çok noktada denetimlere devam edildi. Polis ekipleri yolu daraltarak araçları tek tek durdurdu, evrak kontrolü yaptı.

BAĞDAT CADDESİ BOMBOŞ KALDIHer zaman yoğun kalabalığı ile dikkat çeken Bağdat Caddesi koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıma kısıtlaması nedeniyle bomboş kaldı.

Görüntü dökümü: ----------------------------------Bağdat Caddesi boş görüntüsü- Kavacık denetim yapan polis- Vatan Caddesi denetim-Genel ve detay görüntüler

06.12.2020 - 07.03 Haber Kodu : 201206009

===============================

3-AİLE SAĞLIK MERKEZİNDE DOKTORA HAKARET EDİP SALDIRAN KADIN YAKALANDI

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, AVCILAR'daki 7 No'lu Aile Sağlık Merkezi'ne maskesiz gelen kadın, kendisini uyaran Dr. Yağmur  Turan'a hakaret ederek ona saldırdıktan sonra kaçan kadın, yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gümüşpala Mahallesi'ndeki 7 Numaralı Aile Sağlık Merkezi'nde 2 Aralık Çarşama günü meydana gelen oyda maskesiz bir kadın sağlık merkezine girdi. Dr. Yağmur Turan, kadına maskesiz içeri giremeyeceğini belirterek uyardı. Birden sinirlenen kadın Dr. Turan ile tartışmaya başlayarak hakaret etmeye başladı. Dr. Yağmur Turan, bunun üzerine polisi ararken bir yandan da cep telefonu ile kadını görüntülemeye başladı. Sinirlenen kadın, kendisini uyaran doktora "Elimde kalırsın" diye bağırarak hakaretlerini sürdürürken, tırnaklarıyla kollarından yaraladı. Kadın daha sonra sağlık merkezini terk etti. Olay, güvenlik kameraları ile saniye saniye görüntülendi. Dr. Turan, kendisine saldırarak hakaret eden kadından şikayetçi olurken sevk edildiği hastanede kendisine 3 gün iş göremez raporu verildi.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamerası ve cep telefonu görüntülerinden Gümüşpala Mahallesi'nde oturduğu belirlenen kadını yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Küçükçekmece Adliyesi'ne hakaret ve darp suçundan sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, adı açıklanmayan "Bir anlık öfke ile hareket ettim" diyerek ifade veren şüpheli kadının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement