Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika
Güncel

Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

Son dakika! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi. Ongun, hastanede tedaviye alınan İmamoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

24.10.2020 12:01  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili paylaşımda bulundu. Ongun, İmamoğlu'na yapılan koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıktığını bildirdi.

İMAMOĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

İmamoğlu'nun hastaneye kaldırıldığını da aktaran Ongun, tedavi sürecine başlandığını ve İmamoğlu'nun durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

TOPLANTIYA ÇAĞRILMAMIŞTI

Geçen gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'a gelerek koronavirüsle mücadele kapsamında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, bakan yardımcıları ve il sağlık müdürü katılırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun toplantıda bulunmaması dikkat çekmişti.

SAĞLIK BAKANI, İMAMOĞLU'YLA GÖRÜŞME PLANLIYORDU

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hafta sonundan itibaren 5 gün boyunca İstanbul'da olacağını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla da görüşme yapmayı planladığını söylemişti.

VALİ YERLİKAYA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada İmamoğlu'nu aradığını belirtti. Yerlikaya paylaşımında, "Covid-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah'tan acil şifalar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

"ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA İÇİNDE AŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili paylaşımda bulundu. Yavaş haberi üzüntüyle öğrendiğini vurguladı ve "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum. Bu zor günleri dayanışma içinde aşacak, birlikte başaracağız" dedi.

Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı
Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu\'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

Son Dakika Güncel Son Dakika! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • GERÇEK: WAH WAH BIZ AB BAŞKANI YAPACAKTIK KENDILERINI 23 32 Yanıtla
  • hasan: umarım bir an önce haberi gelir istanbul rahat eder bunun gibi faşist insana az bile inşallah hiç çıkamaz o hastaneden 20 30 Yanıtla
  • İSTANBULLU: BENCE ÇOK ÇALIŞIYOR ONDAN YORGUN DÜŞTÜ HASTA OLDU Bİ KAÇ AY TATİL YAPMASI LAZIM YOKSA İSTANBUL SEN OLMADAN HİZMETDEN YOKSUN KALIR 28 14 Yanıtla
  • Hasan teke: İstanbulun gururu geçmiş olsun sağlıkla atlat 9 21 Yanıtla
  • Fliz kaya: Allah şifanı versin başkan 12 16 Yanıtla
  • GERÇEK: aman sonra akp yaptı der bunlar 18 8
  • Güneysu lu: Çook üzüldüm,içim yanıyor! Her şey güzel oluyor... 17 8 Yanıtla
  • Vatandaş: Futbol takımı tutar gibi partici olmayan biri olarak geçmiş olsun.Bunun üzerinden siyaset yapılmaz inşAllah. 10 11 Yanıtla
  • EROL: Çok geçmiş olsun başkanım acil şifalar diliyorum bian önce iyileşirsin inşallah 9 11 Yanıtla
  • KRAL: geçmiş olsun . en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim. 8 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Siverek'te silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:21 Siverek'te silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen operasyonda silah kaçakçılığına yönelik bir şüpheli gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise bir uzun namlulu tüfek, bir tabanca, dört av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

  • İzmir Metrosu'nda Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Gecikti
    13:20 İzmir Metrosu'nda Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Gecikti

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Duruma isyan eden bazı vatandaşlar metro kapısını tekmeleyip makinisti dövmeye kalkıştı. Kalabalıkta sinirler gerilince bazı vatandaşlar arasında da kavga çıktı. Ulaşımda aksamalar meydana gelirken, istasyonda yoğunluk oluşturan vatandaşlar isyan etti. Metro kapısını tekmelenmesi, makiniste gösterilen tepki, istasyonda oluşan yoğunluk ve Konak İstasyonu'nda iki kişi arasında yaşanan kavga ise vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. İzmir Metro'dan yapılan açıklamada ise seferlerin teknik bir nedenden dolayı gecikmeli olarak devam ettiği belirtildi.

  • Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi
    13:20 Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi

    Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletine bağlı Anlong ilçesinde yer alan piramit şeklindeki dağlar, kireçtaşının aşınmasıyla doğal olarak oluşmuş. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri tarafından havadan görüntülenen bu tipik karstik arazi şekli, ilginç bir manzara sunuyor.

  • Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri
    13:20 Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri

    Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde, bir zamanlar erkek egemenliğinin olduğu geleneksel bir Çin gösteri sanatı olan aslan dansına ilgili duyan kadınların sayısı giderek artıyor. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Guangdong'dan bildiriyor.

  • Siverek'te Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    13:19 Siverek'te Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Bayraktar'ın kullandığı bir otomobil ile Mehmet Budak'ın kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, Hüseyin ve Ömer Bayraktar ile Azize ve Necla Bucak yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu
    13:19 Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma güçleri, bonzai maddesi ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu
    13:19 Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu

    Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde bulunan 71 DT 183 plakalı otomobil, motor kısmından yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, araçta hasar oluştu.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da deprem sonrası incelemelerde bulundu
    13:18 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da deprem sonrası incelemelerde bulundu

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da yıkılan binaların inşaatını inceleyerek, restorasyon çalışmalarını denetledi. Bakan Ersoy, Vali Ersin Yazıcı ve diğer ilgililerle birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Dardanel, Çanakkale'de Hatıra Ormanı Oluşturdu
    13:18 Dardanel, Çanakkale'de Hatıra Ormanı Oluşturdu

    Dardanel, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında, Kalabaklı ve Çanakalan köylerinde 10 bin kızılçam fidanıyla 'Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı' oluşturdu. Şirketin yönetim kurulu başkanı Niyazi Önen, törende yaptığı konuşmada, Dardanel'in 40 yıldır üretim yaparak Türkiye'nin ekonomisine katkı sağladığını belirtti. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da Dardanel'in önemli bir marka olduğunu vurgulayarak, aileye teşekkür etti.


Advertisement