Son dakika: Koronavirüsün sıçramadığı son komşumuzda da ilk vaka tespit edildi - Son Dakika
Dünya

Son dakika: Koronavirüsün sıçramadığı son komşumuzda da ilk vaka tespit edildi

Son dakika: Koronavirüsün sıçramadığı tek komşu ülke olan Suriye'de de ilk vaka tespit edildi. Böylelikle ölümcül salgın tüm komşu ülkelerde görülmüş oldu.

23.03.2020 08:11  Güncelleme: 08:36

Yunanistan, Azerbaycan, Gürcistan, Irak, İran ve Ermenistan'ın ardından bir sınır komşumuzda da koronavirüsü tespit edildi. Böylelikle ölümcül salgın tüm komşu ülkelere sıçramış oldu. Suriye Sağlık Bakanı Nizar el-Yazıcı devlet televizyonuna açıklamalarda bulunarak ülkede ilk koronavirüsü vakasının görüldüğünü açıkladı.

20 YAŞINDAKİ BİR KADINDA TESPİT EDİLDİ

Suriye Sağlık Bakanı Nizar el-Yazıcı, devlet televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yazıcı, 20 yaşındaki bir kadında corona virüsü tespit edildiğini açıklarken bu kişinin 14 gün boyunca karantina altına alınacağını duyurdu.

FIRINLAR KAPATILDI

Sağlık, konut ve altyapı konusunda sıkıntılar yaşayan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, dün yaptığı açıklamada cezaevlerindeki bazı mahkumlara af çıkarırken ülke genelindeki fırınlar tüketiciye kapatıldı. Devlet medyasında yer alan haberde Suriye'de bundan sonra fırınların ürettiği ekmekler bir distrubütör tarafından evlere dağıtılacak.

Son dakika: Koronavirüsün sıçramadığı son komşumuzda da ilk vaka tespit edildi

Son Dakika Dünya Son dakika: Koronavirüsün sıçramadığı son komşumuzda da ilk vaka tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • OSMANİYELİ...: KÖKLERİ KURUR İNŞALLAH 13 25 Yanıtla
    SESA: bu nasıl bi tabir . müslümanı hıristiyanı yahudisi ne fark eder . herkesi allah yarattı. seni de , benide , onuda , ne bu nefret ne bu şiddet. Allahın ismini zikrediyorsun belliki müslümansın. Yakışırmı bir müslümana 22 7 fatih: insallah salgin yayilmaz komsumuzda da. Allah onlara da saglik sihhat versin. salgin cikarsa hastaneleri de yok, cok fena sekilde yardima ihtiyaclari olur. 17 4 Görüş: Umarım sana da bulaşır da beddua mı beklersin o zaman dua mı? Müslüman sonuçta ve de savastalar bu ne kin 7 7 Mrt: Yaptığınız kötü bir dua İnşallah dediklerin karşına yada yoluna gelmez 4 3
  • Ahmet: Komşu ülke öylemi adamların hayatlarını bitiren biz değerli komşular şaka gibisiniz şaka 15 6 Yanıtla
    Gebersinler: Ne dion laa arap 1 4 Mustafa : Tebrik ederim seni ahmet her ne ırktan olursan ol gercekleri söylediğin için teşekkür ederim 0 0
  • trbz10 : Esed canavarından daha tehlikeli olamaz bu virüs 8 5 Yanıtla
  • vatandaş: burada süriyelilerin yaşadığını unutuyorsun heralde, sürekli gidip geliyorlar.yandık... 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement