Arkalarından gelip küçük kızı istismar etti! Avcılar'da Ukraynalı aileye taciz şoku kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Arkalarından gelip küçük kızı istismar etti! Avcılar'da Ukraynalı aileye taciz şoku kamerada

Avcılar'da taksi bulmak için yürüyen Ukraynalı aile, bir sapığın tacizine uğradı. 12 yaşındaki kız çocuğuna yönelik gerçekleşen istismar anı kameralara yansırken bir anda neye uğradıklarını şaşıran anne, sapığa tepki gösterdi. Polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

23.11.2020 11:06  Güncelleme: 12:14

Geçtiğimiz cumartesi günü saat 02:00 sıralarında Avcılar Şükrübey metrobüs durağı mevkiinde edinilen bilgiye göre Ukrayna'dan akrabalarını ziyarete gelen anne ve iki kızı, metrobüsten indikten sonra taciz şoku yaşadı.

ÖNCE SÖZLÜ SONRA FİZİKSEL TACİZ

Taksi bulmak için yol kenarında yürüyen Ukraynalı aile, kendilerini takip eden bir şüphelinin tacizine uğradı. Aileyi takip eden şüpheli, önce sözlü tacizde bulunduğu ailenin 12 yaşındaki kızına fiziki müdahalede bulundu. Taciz karşısında şok olan aile çılgına döndü. Annenin tepkisi üzerine olay yerinden uzaklaşan şüpheli kayıplara karıştı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Yaşadığı şoku üstünden atamayan aile bir belediye arabasını durdurarak yardım istedi. Karakola giden aile, şahıs hakkında şikayetçi oldu. Yaşanan olay ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

O ANLAR KAMERADA

Kameralara yansıyan görüntülerde anne ile 2 kızının ellerinde bavullarla yürüdükleri görülüyor. Bu sırada kendilerini takip eden şahsın bir anda 12 yaşındaki kız çocuğuna yönelik tacizde bulunduğu kameralara yansıyor. Görüntülerde annenin tepki gösterdiği zanlının olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Arkalarından gelip küçük kızı istismar etti! Avcılar\'da Ukraynalı aileye taciz şoku kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Arkalarından gelip küçük kızı istismar etti! Avcılar'da Ukraynalı aileye taciz şoku kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • YEŞİLÇAM: Bir başkasının Namusuna göz dikip Bu kadar ıspatlı suçlardan dolayı yakalananları Asın Asın Asın. 84 0 Yanıtla
  • Deren : Bunu yapan adam derhal yakalanmali yoksa baska cocuklara daha kötüsü olabilir 79 0 Yanıtla
  • BİLİNEN: YA ŞUNU YAKALAYIP MEYDANDA ASIN ULAN ARTIK DAHA İSPATMI GEREK NE KORKUYORSUNUZ ULAN KORKMAYIN ÖDLEKLER 73 0 Yanıtla
  • OSMAN: ADAM KILIĞINA BÜRÜNMÜŞ BU HAYVANI HEMEN ASIN . TOPLUMUN VİRÜSLERİ BUNLAR İŞTE .. 43 0 Yanıtla
  • k: bu iti assalar kim tepk göstericek.hiçkimse o zaman asın.. ha tepki veren olursa onu da asın 36 0 Yanıtla
  • çivi: sokak lamabasının da kendine hayrı yok 12 0 Yanıtla
  • 001: Bu adamı hemen bulmalı devlet 11 0 Yanıtla
  • ..: bu adam asılırsa üzülecek bir allahın kulu olmaz eminim çıkarın artık şu idamı 2 0 Yanıtla
  • Ali Ulvi: İdam şart 0 0 Yanıtla

Advertisement