Soner Yalçın'ın Olay Mektubu - Son Dakika
Güncel

Soner Yalçın'ın Olay Mektubu

Şamil Tayyar Tarafından Ülke TV'de Açıklanan Mektuba Göre; Soner Yalçın'ın, Kemal Kılıçdaroğlu İle Görüştüğü Ve Halk TV'i İçin De Gazeteci Kadrosunu Açıkladığı İddia Ediliyor.

19.02.2011 19:15

Şamil Tayyar tarafından Ülke TV ekranlarından açıklanan mektupta, Soner Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini belirterek Halk TV'yi CHP'den isterken, bu televizyonla 2011 seçimlerine girilmesini teklif ediyor.

SONER YALÇIN'IN KADROSU

Soner Yalçın bu televizyon sayesinde CHP'ye destek olacaklarını belirtirken , televizyonda yer alacak isimleri de açıkladı.

Soner Yalçın'ın kuracağı televizyonun haber merkezinde Murat Ongun, Ahu Özyurt, Hakan Aygün, Murat ile Özlem Gürses, Serdar Akinan yer alırken, ekran yüzü olarak kullanılacak isimler arasında da Ruhat Mengi, Mehmet Tezkan, Mustafa Mutlu, Nilgün Cerrahoğlu, Oray Eğin, Sedat Ergin, Nihat Genç, Emin Çölaşan, Mine Kırıkkanat, Şükran Soner, Yazgülü Aydoğan, Çiğdem Toker, Özlem Çelik, Orhan Bursalı, Nuray Mert, Pınar Türenç'in ismi geçiyor

İŞTE O MEKTUP;

Baki abey

2011 seçimlerine benzer bir şekilde gidelim. Halk TV'yi bize verin. Biz bu medya sayesinde size destek olalım.

Sayın Kılıçdaroğlu'na Halk TV'ye talip olduğumuzu açıkladım. Bu işi de tek başıma yapacak değilim. Bir ekibimiz var. Haber merkezinde Murat Ongun, Ahu Özyurt, Hakan Aygün, Murat ide, Özlem Gürses, Serdar Akinan gibi isimler görevlendirilirken, ekran önünde de Ruhat Mengi, Mehmet Tezkan, Mustafa Mutlu, Nilgün Cerrahoğlu, Oray Eğin, Sedat Ergin, Nihat Genç, Emin çölaşan, Mine Kıırkkanat, Şükran Soner, Yazgülü Aydoğan, Çiğdem Toker, Özlem Çelik, Orhan Bursalı, Nuray Mert, Pınar Türenç ve dahası...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Soner Yalçın'ın Olay Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement