Sosyal Medyadaki Gücünüzün Adresi İnstatakipci - Son Dakika
Advertorial

Sosyal Medyadaki Gücünüzün Adresi İnstatakipci

Sosyal Medyadaki Gücünüzün Adresi İnstatakipci

Sosyal medya her geçen gün daha fazla etkili olan ve hayatımızdaki kapladığı alanı genişleten yapısıyla karşımıza çıkmaktadır. Artık yaşanılan anları paylaşmak, özlediğiniz ve bir türlü ulaşamadığınız kişilere ulaşmak, iş aramak, hatta ünlü olmak için bile sosyal medya siteleri kullanmaktadır.

15.10.2018 13:57  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Sosyal medya siteleri arasında yer alan Facebook, demode bulunmaya başlayınca birçok sosyal medya sever kişi Instagram'a yönelmeye başladılar. Instagram yoluyla adını duyurmak, kendini tanıtmak isteyen ya da hesabını belirli bir popülerliğe getirdikten sonra hesabından para kazanmak isteyenler, Instagram takipçi satın al hizmetinden faydalanmak istiyorlar. Günümüzde birçok firma Instagram hesabınızı popüler yapacağını söyleyen hizmetlerini sunmaya çalışıyor. Ancak baktığımızda işini instatakipci kadar titiz ve özenli yapan firmalar yer almamaktadır. Sizlere sağladığı hizmetlerinin yanı sıra bu hizmetleri sunarken oluşturduğu hizmet kalitesi takdire şayan şekilde gözler önüne serilmektedir.

Instagramda Popüler Olmanın Yolları için Sizin Yanınızda İnstatakipci Olacak

Instagram sosyal medya ağı, her geçen gün büyüyen yapısı ve özellikle de gençlerin günde en azından 4 saatlerini geçirdikleri bir platformdur. Bu platformda ünlü olmak için sizlere birçok hizmeti sunan firmadan yararlanabileceğiniz özellikler şu şekildedir:

Hesabınıza aktif olan Türk takipçileri satın alabiliyorsunuz.

Aldığınız Türk takipçilerin %100 gerçek olduğunun garantisi sizlere verilmektedir.

Hesabınızın popüler olması adına aldığınız Türk takipçiler sizin Instagram sayfanızda paylaştığınız gönderilere yorum yapabilirler.

Sayfanızda yaptığınız gönderileri beğenen aktif, gerçek ve Türk takipçileriniz olacak.

Hesabınıza sadece Türk takipçi değil; yabancı aktif takipçiler de satın alabilirsiniz.

Aldığınız yabancı takipçileri istediğiniz doğrultusunda gerçek, isteğiniz doğrultusunda bot olarak tercih edebilirsiniz.

Instagram hesabınızın popüler olması için aldığınız yabancı takipçileri eğer bot tercih ederseniz; hiçbir zaman sizleri takip etmeyi bırakmayacaklar. Bu yüzden takipçilerinizde azalma meydana gelmeyecektir.

Firma uygun fiyatlarla karşınıza çıkar. Aldığınız ya da almak istediğiniz sosyal medya hizmetine göre; fiyatlar da değişiklik göstermektedir. Eğer beğeni ya da yorum alırken otomatik (bot) tercihi yaparsanız daha uygun fiyatlar karşınıza çıkar. Bu yüzden her bütçeye uygun yapısıyla dikkat çekmektedir.

Yukarıda sayılan tüm özelliklerin hepsini bir arada görebileceğiniz firma; IGTV hizmeti ile de dikkatleri kendisine çekmeyi başarmıştır. Firmanın verdiği IGTV hizmetinin özelliğinden söz etmemiz gerekirse; bu hizmetle beraber çektiğiniz videoların paylaşılmasına olanak elde edeceksiniz ve paylaşımlarınıza gerçek beğeni satın alabileceksiniz. Video çekmeyi seviyor ve bunu sosyal medyada paylaşmak istiyor, böylece hem popülerlik, hem de ün kazanmak istiyorsanız tercih etmeniz gereken IGTV özelliğidir. Instagram ile duyurulan İGTV hizmetini sanal marketlerden indirebilir ya da uygulamanızı güncelleyebilirsiniz. Ancak hizmete beğeni çekmek için yine tercih edeceğiniz kapı; Instatakipci olmalıdır. Uygun fiyat garantisi sunan firma sayesinde çektiğiniz videolar artık gerçek kişiler tarafından beğenilecek, böylece Instagram'da üst sıralarda yerinizi alacaksınız.

Videolarınıza beğeni alırken; tıpkı sayfalarınız için yaptığınız satın alımlar gibi imkanlara sahip olacaksınız. Dileyen İGTV kullanıcıları Türk gerçek beğeni, isteyenler de yabancı gerçek beğeni alıyorlar. Tabi bundan dolayı fiyatlar da bütçelere göre değişiklik gösterebiliyor.

instatakipci firması sizleri birer müşteri olarak görmekten ziyade, sizlerin popüler olması için yanınızda olan bir rehberiniz olmayı tercih ediyor. Bu yüzden firmanın web sitesine giriş yaptığınız zaman firmayı denemek amaçlı ücretsiz takipçi satın alabiliyorsunuz. Ücretsiz Dene kısmına giriş yapmanız halinde kendi Instagram sayfanızda yayınladığınız fotoğrafın adresini girip 20 kişilik gerçek beğeni için işlemi başlatmış oluyorsunuz. Dene amaçlı gönderilen 20 beğeninin aktifliklerini incelemenizin ardından eğer memnun kalırsanız firmadan ücretli olarak daha yüklü miktarlarda hizmet alabiliyorsunuz.

Sosyal Medyada Popüler Olmak için Sizlere Verilen Hizmetler

Sosyal medyada popüler olmak için tercih edebileceğiniz firma sizlere sadece Instagram sosyal medya ağı için değil; aynı zamanda diğer birçok sosyal medya sitesi için de hizmet vermektedir. Bu yüzden firmayı sadece Instagram odaklı olarak düşünmemeniz gerekmektedir.

IGTV Instagram tarafından sunulan videolarınızı çekerek paylaştığınız bir alt yapıdır. Ancak size gelen beğeniler, görüntülemeler ya da yorumlar yeterli değilse; o halde hemen firmayla iletişime geçmeniz gerekiyor. Firmaya ulaşmanızın ardından uygun ve ekonomik seçeneklerin yanı sıra yüksek kalite standardı ile gerçek beğeni, görüntüleme ve yorum alabiliyorsunuz.

Instagram sosyal medya sayfalarınız, fotoğraflarınız için beğeni satın alabilirsiniz. Üstelik firmayı ücretsiz denemek için Ücretsiz Dene butonunu siteye girerek kullanabilirsiniz.

Instagram hesaplarınız için takipçi satın alabilirsiniz. Böylece popülerliğinizi arttırarak bot ziyaretçilerden kurtulma şansını elde edersiniz.

Instagram'da paylaştığınız fotoğraflarınıza ve sayfalarınıza beğeni almak için firmayı tercih edebilirsiniz.

Instagram yorum hizmetini gerçek kişilerin klavyesinden çıkarak alabilirsiniz.

Video görüntüleme hizmeti satın alarak Instagram üzerinde paylaştığınız videolara görüntüleme gönderebilirsiniz. İsterseniz tek videonuz için firmayla anlaşabilirsiniz, isterseniz de otomatik olarak videolarınıza görüntüleme yollayabilirsiniz.

Tüm bu Instagram hizmetlerinin ardından firmayla iletişime geçenler dilemeleri halinde Facebook için de hizmet satın alabilirler. Facebook sosyal medya ağında yaptığınız gönderilere ya da fotoğraflara beğeni hizmetini firma sunmaktadır. Facebook üzerinden kurduğunuz ya da başkasından satın aldığınız Facebook sayfalarına beğeni göndermektedir. Facebook'ta paylaştığınız videolara görüntü yollamasının haricinde, takipçi ve sizi 5 yıldız değerlendirecek kişileri yollamaktadır. Tüm saydığımız hizmetlere Türk veya yabancı bot alabildiğiniz gibi; Türk ya da yabancı gerçek kişi de alabilirsiniz.

Sosyal medyada popüler olmak için Twitter ağını tercih ediyorsanız; hesabınızın yüksek seviyelere çıkması adına yine bu firmayla iletişime geçebilirsiniz. Twitter hesabınıza takipçi satın alabilir, attığınız Tweet'leri Retweet yapabilecek kişiler satın alabilirsiniz. Favori ve Trend Topic hizmeti de sağlanmaktadır. Bu hizmet için Türk ya da yabancı bot alabileceğiniz gibi; Türk gerçek aktif kişi de alabiliyorsunuz.

Youtube son zamanlarda hızla gelişme gösteren sosyal medya ağıdır. Artık sadece basit bir şekilde müzik dinleme ağı olmaktan çıkan Youtube, para kazanma merkezi haline de geldi. Sizler de kendi Youtube hesabınız için; abone, izleme, beğeni, dislike, yorum ya da videolarınızı paylaşması için kişiler satın alabilirsiniz. Yabancı gerçek kişi alabileceğiniz gibi, yabancı bot da satın alabilirsiniz. Tüm bunları yapmak için firmanın resmi web sayfasına giriş yapınız. Ardından anasayfada yer alan Youtube bölümüne tıklayınız. Yapmak istediğiniz işlemi ve almak istediğiniz kişiyi seçtikten sonra; sayı ve Youtube linkinizi girmeniz yeterli olacaktır.

Sosyal Medyada Ünlü Olmak için Hizmetleri Nasıl Alabilirim?

Sosyal medyada ünlü olmak ve bir kitle elde etmek için sosyal medya ile verdiğiniz mücadelede kazanan taraf siz olmak için tercihiniz instatakipci.com olmalıdır. Firma sağladığı hizmetleri en kolay şekilde size sunmaktadır.

Öncelikle firmanın sizlere ücret iade garantisi olduğunu söylememiz gerekiyor. Eğer anlaşma esnasında verilen sözlerin aksi bir durum olursa; siz ücret iadesini firmadan talep edebiliyorsunuz.

SSL güvenlik sertifikası bulunan firmanın resmi web adresine girerek ücretlerinizi güvenilir ödeme sistemi ile yapabilirsiniz. Eğer Havale ya da EFT gönderimi yapmak isterseniz firma size bu kolaylığı da sunuyor.

Sizden herhangi bir işlem için hesabınızın parolasını istemeyen firma burada da ne kadar güvenilir olduğunu kanıtlıyor.

Alınan hizmetin ardından sizi yalnız bırakmayacağına söz veren firma sizlere haftanın her günü ve her saat canlı destek vermektedir.

Son Dakika Advertorial Sosyal Medyadaki Gücünüzün Adresi İnstatakipci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement