Sp Başkanı Başdanışmanı Erbakan."28 Şubat, Her Şeyden Önce D-8 Baltalansın ve İslam Birliği... - Son Dakika
Yerel

Sp Başkanı Başdanışmanı Erbakan."28 Şubat, Her Şeyden Önce D-8 Baltalansın ve İslam Birliği...

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, 28 Şubat'ın, D-8'in baltalanması ve İslam birliği kurulmaması diye yaptırıldığını savundu.

29.04.2012 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, 28 Şubat'ın, D-8'in baltalanması ve İslam birliği kurulmaması diye yaptırıldığını savundu.

Fatih Erbakan, Anadolu Gençlik Derneği'nin Çorlu ilçesinde organize ettiği toplantıda yaptığı konuşmada, merhum liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatını, bütün memleketin evlatlarını kendi evladı gibi görerek ve bütün ezilenleri kendi yerine koyarak mücadele etmekle geçirdiğini ifade etti.

Erbakan, merhum liderlerinin, kendisini siyasetten men eden ve ev hapsine mahkum eden zihniyet karşısında bile, "İntikam alınmasını istemeyiz, eğitilmelerini ve şuurlandırılmalarını isteriz" dediğini ifade etti.

-"28 Şubat İslam irliği kurulmasın diye yaptırıldı"-

İktidarın, 28 Şubat sonrası yaşanan soygunlara şu anda alet olduğunu iddia eden Erbakan, şunları söyledi:

"28 Şubat, her şeyden önce D-8 baltalansın ve İslam birliği kurulmasın diye yaptırıldı. Ama hükümet, D-8 projesini adeta rafa kaldırdı. Gözleri Sarkozy, Merkel ve Avrupa Birliği'nden (AB) başka bir şey görmüyor. 28 Şubat, asıl olarak Kıbrıs'taki Müslüman Türk varlığı sona erdirilsin diye yaptırıldı. Hükümet, Annan planını destekleyerek bu duruma en büyük desteği verdi. 28 Şubat, Türkiye ekonomik olarak güçlenmesin ve dış ülkelere borçlansın diye yaptırıldı."

Toplantıya eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, Anadolu Gençlik Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Özcan Akçaçakır, Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ve partililer katıldı.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sp Başkanı Başdanışmanı Erbakan.'28 Şubat, Her Şeyden Önce D-8 Baltalansın ve İslam Birliği... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement