Spil Dağında Mahsur Kalan 2 Öğrenci Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Spil Dağında Mahsur Kalan 2 Öğrenci Kurtarıldı

Manisa'da Spil Dağı'na doğa gezisi için çıkan ve dönüş yolunda kaybolan 2 öğrenci, AFAD ve AKUT ekiplerince kurtarılarak ailelerine teslim edildi.

30.10.2018 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Spil Dağı'na doğa gezisi için çıkan ve dönüş yolunda kaybolan 2 öğrenci, AFAD ve AKUT ekiplerince kurtarılarak ailelerine teslim edildi.

Manisa Anadolu Lisesi öğrencilerinden Burak Çağlar (17) ve Alper Yasin Oyen (17), doğa gezisi için sabah saatlerinde Şehzadeler ilçesi Ağlayan Kaya mevkisinden Spil Dağı'na yürüyüşe çıktı.

Geziyi tamamladıktan sonra aşağı inmek isteyen öğrenciler, havanın kararmasıyla yolunu kaybetti. Mahsur kaldıklarını bildiren öğrencileri kurtarmak için polis, AFAD ve AKUT ekipleri bölgeye hareket etti.

Ekipler, öğrencilere cep telefonundan ulaşarak ateş yakmalarını ve cep telefonlarından bulundukları yerin konumunu atmalarını istedi.

Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasıyla öğrencilere ulaşan ekipler, öğrencileri 2 saat süren geri dönüş yolunun ardından mahsur kaldıkları yerden kurtararak ailelerine teslim etti.

Öğrenciler, doğa gezisi için sabah erken saatlerde Spil Dağı'na çıktıklarını, havanın kararmasıyla yolu kaybettiklerini ayrıca yorgun düştüklerini belirterek, ekiplere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Spil Dağında Mahsur Kalan 2 Öğrenci Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement