St. Petersburg'dan İzmir'e Direkt Uçuşlar Başladı - Son Dakika
Yerel

St. Petersburg'dan İzmir'e Direkt Uçuşlar Başladı

Orenburg Havayolları, Rusya'nın ikinci büyük kenti St. Petersburg'dan İzmir’e direkt uçuşlara başladı.

25.05.2014 13:23

Orenburg Havayolları, Rusya'nın ikinci büyük kenti St. Petersburg'dan İzmir'e direkt uçuşlara başladı.

TAV Havalimanlarından yapılan açıklamaya göre, Rusya'dan İzmir'e giderek artan talep doğrultusunda 2014 yaz sezonu operasyonları kapsamında Orenburg Havayolları, St. Petersburg'dan İzmir Adnan Menderes Havalimanı doğrudan uçuşlara başladı.

İlk uçuşla İzmir'e sabah 08.55'de gelen 185 yolcu ile Rus seyahat acenteleri yetkilileri ve Rus basın mensupları çiçeklerle ve pasta ikramı ile karşılandı. Düzenlenen kokteylde hazırlanan Türk ve Rus bayrakları ile iki güzergahı temsil eden pasta kesildi.

TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın, İzmir'in ve bölgenin giriş kapısı olarak turizm alanında üstlendiği önemli rolü hakkıyla yerine getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İzmir ve çevresine bakıldığında, turistlerin çoğunluğu ülke ve şehre ilk girişlerini havayolu ile sağlıyor. Son yıllarda özellikle Rusya'dan İzmir'e giderek artan bir talep olduğunu görüyoruz. Bu doğrultuda, son yıllarda seyahat acentelerinin artan operasyonları çerçevesinde İzmir'e gerçekleştirmeye başladığı uçuşlara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Versa Travel'ın Adnan Menderes Havalimanı'ndan Rusya'nın en önemli kentlerinden St.Petersburg'a başlattığı karşılıklı direkt seferlerin kentimize hayırlı olmasını diliyoruz. Versa Travel'a da İzmir'e olan güvenleri ve inançları için teşekkür ederiz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel St. Petersburg'dan İzmir'e Direkt Uçuşlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement