Stk'lardan Başkan Soylu'ya Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Stk'lardan Başkan Soylu'ya Teşekkür

Stk\'lardan Başkan Soylu\'ya Teşekkür

10. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali Komitesi, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’yu makamında ziyaret ederek seçimler öncesi yaptığı çalışmalarından ve kısa süre olmasına rağmen başkanlığı sırasında da kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi ve belgesi sundular.

04.07.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali Komitesi, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'yu makamında ziyaret ederek seçimler öncesi yaptığı çalışmalarından ve kısa süre olmasına rağmen başkanlığı sırasında da kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi ve belgesi sundular.

10. Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali çerçevesinde 2014 yılı başında Menderes İlçe bölgesinde başlatılan Otistik ve Down Sendromlu engellisi olan ekonomik durumu yetersiz ailelere ve yaşlılara destek olunması kampanyası devam ediyor. Kampanya İzmir Balkan Ülkeleri Arası Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği, Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği, İzmir Konyalılar Derneği, Türkiye Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği İzmir Şubesi, Erenler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Erzurum Şenyurtlular Derneği, İzmir Ilgınlılar Derneği ve bu derneklere bağlı yaklaşık 16 dernek, çok sayıda akademisyen, sanatçı ve kanaat önderinin ortak çalışmalarıyla sürdürülüyor.

Dün, Festival Komitesi Başkanı Nihat Sözeri ve Genel Koordinatör Ali İlter ile kampanyayı yürüten STK'ların temsilcilerinden oluşan bir grup, kampanyaya henüz belediye başkanı seçilmeden önce de önemli destekler veren ve seçimler sonrası da desteklerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'yu ziyaret ederek desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip kendisine teşekkür plaketi ve belgesi takdim ettiler. Başkan Bülent Soylu yapılanın halka hizmet olduğunu ve halka yapılacak her türlü hizmeti de desteklediklerini ve destekleyeceklerini söyleyerek bunun her şeyden önce bir insanlık görevi olduğunu ve toplumun tüm kesimlerinin bu konularda duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Bu yıl ilk kez etaplanan festivalin iki etabı da Menderes'te bulunan Atatürk Mesire ve Etkinlik Alanı'nda yapıldı. 4 etaptan oluşacak festivalin diğer etapları Eylül ve Kasım aylarında yapılacak. Bu yıl festivalin ilk Altın Adamı ve Kurumu ödülünü İzbeton A.Ş ve şirketin Genel Müdürü Hüseyin Sezer almıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'lardan Başkan Soylu'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement