Şubat Ayında Ghetto - Son Dakika
Güncel

Şubat Ayında Ghetto

Şubat Ayında Ghetto

Ghetto Şubat ayında da Birbirinden özel konuklarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

11.01.2013 09:09  Güncelleme: 09:06

3 Şubat Cumartesi - 23:30

Ayhan Sicimoğlu presents Santana Revisited

Tam: 45 TL Öğrenci: 35 TL Açık büfe + konser: 95 TL

Rock müziğin tartışmasız en başarılı ve uzun soluklu temsilcilerinden biri Santana. Onun yolundan giden ve 'Bu Santana şarkısını duymamıştım hiç' dedirten şarkılar yapan Küba asıllı Danny Labana Martinez, Santana Revisited'in konuğu olarak Ghetto'da. Etraftaki en başarılı latin gitaristlerden biri olan, hip hop, Küba ritimleri ve perküsyonları oradan da hard rock'a uzanan bir coğrafyada gezinen Martinez; Jimi Hendrix kadar yetenekli ve hızlı, Santana kadar kıvrak ve melodik gitarıyla harikalar yaratmaya geliyor. Sicimoğlu ve Latin All Stars elemanları, Martinez ve yine 'Friends' kadrosunda sıkça dinlediğimiz Rodrigo Rodriguez; Santana Revisited ile sizleri bekliyor. Ayrıca gecede sadece müzik ziyafeti değil açık büfe ile yemek ziyafeti de yaşayabilirsiniz.

7 Şubat Perşembe - 21:45

Erdem Tekeli Albüm Lansmanı

Fiyat: 20 TL

Erdem Tekeli 'Hayat Memat' adlı albümüyle 7 Şubat Perşembe günü şehirde yaşamaya çalışan herkes için Ghetto sahnesinde. Hayatın karmaşasına yolculuğa çıkaran şarkıları ile Türk Rock dünyasına Ocak ayında giriş yapan Erdem Tekeli'nin yol arkadaşları elektrik gitarda Faruk Kavi, bas gitarda Burak Serter ve davulda Mehmet Demirdelen.

8 Şubat Cuma - 22:45

mor ve ötesi

Tam: 50 TL Öğrenci: 40 TL Kapı: 60 TL

mor ve ötesi, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni ve yedinci stüdyo albümü Güneşi Beklerken'i geçtiğimiz ay çıkardı. Albümün çıkışından önce yepyeni parçalarını ilk kez Kasım ayında Ghetto'da dinleyici ile buluşturan mor ve ötesi, albüm çıkışından sonraki ilk konserleri ile yine Ghetto'da! Bütün sözleri ve müziği her zaman olduğu gibi mor ve ötesi'ne ait olan albümün çıkış şarkısı 'Oyunbozan', temel meselesini yalnızlık ve zaman algısı üzerine kuran bir aşk şarkısı. Daha önceki mor ve ötesi albümlerine kıyasla daha farklı ve bir o kadar da etkileyici olan "Güneşi Beklerken"deki yepyeni şarkıları dinlemek ve eski şarkılar eşliğinde unutulmaz bir konser yaşamak adına 8 Şubat'ta Ghetto'da buluşalım.

9 Şubat Cumartesi - 22:45

Ghetto 7. yaşını Jungle By Night ile kutluyor.

Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

Jungle by Night, 7 Amsterdamlı lise öğrencisi tarafından kurulan ve gençliklerinin enerjisini müziklerine yansıtabilmiş bir grup. bu öyle bir enerji ki sahneye çıkları anda seyirciyi içine alıyor konserin sonuna kadar da bırakmıyor. Ghetto 7. yaşını Jungle by Night'ın soul, funk, afrobeat ve jazz'ın leziz birlikteliğinden oluşan müzikleri.eşliğinde kutlayacak. Gece boyunca dans, eğlence ve sürprizler Ghetto müdavimlerini bekliyor.

13 Şubat Çarşamba - 21:45

Odylle

Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL

Müzik kariyerine eğitim nedeniyle bulunduğu İstanbul'da devam eden Hollandalı müzisyen Fleur Odylle; Bora Bekiroğlu, Emre Kula, Alpar Lü ve Koray Üsgülen ile Odylle grubunu kurdu ve jazzy vokallerin hakim olduğu, indie pop'a da yakın duran şarkılarını, ilk albümü 'İstanbul Bana Ne Yaptın'da topladı. Son günlerde büyük ilgi gören ve etkileyici sesi dinleyici tarafından Sia ve Fiona Apple'a benzetilen Odylle'in yalnızca performansına değil, yarattığı atmosferin büyüsüne de kapılacaksınız.

14 Şubat Perşembe - 23:30

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

Tam: 45 TL Öğrenci: 35 TL Açık büfe + konser: 95 TL

Ayhan Sicimoğlu'yla Ghetto'da Sevgililer Günü geleneği devam ediyor. Aşkının doruklarında olanlar, yıllara yayılan birlikteliklerini taçlandırmak isteyenler, yalnızlar ve kırık kalplerini onarmayı arzu edenler... Bu gece rumba'lar, salsa'lar, reggaeton'lar, ça ça ça'lar, hepsi sizin için. … Mojito'lar, Cuba libre'ler, margarita'lar… Latin havalarıyla coşan ruhlar, oynak ritmlerle salınan vücutlar… Sevgililer Günü'ne özel sürprizler ve çok daha fazlası... Ayhan Sicimoğlu & Latin All Star ile bu akşam yine kanımız kaynayacak, 'hepimiz latiniz' ve karakol durumları yaşanacak, sonra demedi demeyin. Dilerseniz konser öncesinde bol seçenekli açık büfemiz de sizleri bekliyor.

15 Şubat Cuma - 22:45

Baba Zula

Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

Geleneksel halk müziğimizi modern tınılarla sunan Türkiye'nin türler ötesi grubu Baba Zula, kendine has müziğiyle sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde ilgiyle dinleniyor. Müzik ve düşüncelerini dans ve teatral ögelerle görsel olarak da destekleyen grup konserlerinde şamanik bir ayin sunuyor. Bugüne kadar Roskilde, Printemps de Bourges ve Now gibi festivallerde de çalan topluluğun etkilendiği isimler arasında Aşık Veysel, Aşık Mahzuni, Barış Manço, Moğollar, Jimi Hendrix, Bob Marley, Santana ve The Doors sayılabilir.

22 Şubat Cuma - 23:30

Ghetto The Party

Fiyat: 20 TL

Ghetto the Party eğlencesi altıncısıyla devam ediyor. Her bir partide birbirinden güzel sürprizler, sürpriz isimler, eğlenceli müziklerle keyifli saatler geçirmenizi sağlayan partide yine eğlence dorukta olacak. Kafanızda "Bu cuma akşamı ne yapsak?" gibi bir soru var ise dans edip eğleneceğiniz bu parti kaçmaz. O zaman"Let's GHETTO the party!".

27 Şubat Çarşamba - 21:45

Güntaç Özdemir

Fiyat: 25 TL

'Benimle Yan' adlı albümüyle dinleyiciyle buluşan olan Güntaç Özdemir, çok yönlü sanatçı kişiliğini albümüne de taşımış bir isim. Sahne deneyimi, yüksek enerjisi ve edebiyatla müziği buluşturan farklı yönüyle Güntaç Özdemir pop, jazz, rock, soul gibi türleri harmanlayarak, kendi müziğini ortaya çıkarıyor. Bir önceki konserinde dinleyiciden tam not alan Güntaç Özdemir bir kez daha Ghetto'da sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

28 Şubat Perşembe - 21:45

Jehan Barbur

Tam: 30 TL Öğenci: 25

Jehan Barbur 'Uyan' ve 'Hayat' albümlerinin ardından 'Sarı' ile konserlere devam ediyor. Albümde kendi parçaları dışında, bir Bülent Ortaçgil şarkısı olan Dalyan Deltası'nın yeni yorumu ile müziği Cahit Berkay'a ait olan Kırık Bir Aşk Hikayesi Jehan Barbur'un sözleriyle yer alıyor. Hem yeni albümünden hem eski albümünden birçok parçaya yer verdiği bu konser kaçmaz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şubat Ayında Ghetto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement