Sugözülüler Birlik ve Dayanışma Gecesinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sugözülüler Birlik ve Dayanışma Gecesinde Bir Araya Geldi

Koyulhisar Sugözü Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nce İstanbul'da birlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.

27.12.2011 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koyulhisar Sugözü Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nce İstanbul'da birlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Bağcılar Belediyesi'ne ait bir tesiste düzenlenen geceye katılan, annesi Sugözülü olan Iğdır Valisi Amir Çiçek, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik için kilometrelerce yoldan gelerek, hemşehrilerinin arasında bulunduğunu söyledi.

Büyük şehirlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmanın büyük önem taşıdığını belirten Çiçek, "Beni Iğdır'dan, 1500-2000 kilometre ötelerden buraya çeken tek şey birlik ve beraberliktir. Ben o bölgede doğup büyüyen, sularını içen, havasını teneffüs eden ve vatandaşına hizmet eden bir bürokratım. Bürokratlar olarak bizler ve sivil toplum kuruluşları bölgemize hizmetler götürüyoruz" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, hüzünler ve kederlerin paylaşıldıkça azaldığını belirterek, "Sugözü köylülerimiz hem mutluluklarını, hem de hüzünlerini paylaşıyorlar. Sugözümüzde yaşanan elim olayda toprak kaymasında hayatını kaybeden 15 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Sivas eski milletvekili Selami Uzun ise "Sugözülüler dikkate alınması gereken insanlardır. Ben onların bu birlik ve beraberliklerinin devamını diliyorum" dedi.

Sugözü Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Demirci ise 1966 yılında kurulan derneklerine o günden bugüne emeği geçen herkese teşekkür etti.

Köy muhtarı Şenol Demirci de, geceye katılanlara teşekkür etti.

Müzik eğlence programı ile devam eden gecede, protokol üyeleri vatandaşlarla birlikte halaylar çekerek, eğlendi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sugözülüler Birlik ve Dayanışma Gecesinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement