Suşehri İlçesinden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Suşehri İlçesinden Kısa Kısa

Mülkiye müfettişliğine atanan Kaymakam Demiral ilçeden ayrıldı

26.06.2013 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mülkiye müfettişliğine atanan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, ilçeden ayrıldı.

Demiral, Hükümet Konağı önünde düzenlenen veda töreninde yaptığı konuşmada, Suşehri ilçesinde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. İlçeden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Demiral, "Sözün bittiği yerdeyiz, 2 yıldır görev yaptığım şirin ve güzel ilçe Suşehri'nden ayrılmanın üzüntüsü ve yeni görevimin gururunu yaşıyorum. Suşehrili vatandaşlarımızdan Ankara'da bir evi olduğunu bilmesini isterim. Görev sürem içerisinde zaman zaman istemeyerek kalp kırgınlıkları yaşanmıştır. Bu nedenle hepinizin haklarını helal etmesini istiyorum."

Demiral'ı uğurlama törenine Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Hüseyin Aydın, ilçede görev yapan hakim ve savcılar, daire amirleri, siyasi parti ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Suşehri kaymakamlığına Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu'nun vekalet edeceği belirtildi.

Akşar Köyü 7. Geleneksel Piknik Şenliği yapıldı

Suşehri ilçesine bağlı Akşar köyünde 7. Geleneksel Piknik Şenliği yapıldı. Akşar Köyü Derneği, köy muhtarlığı ve Cemal Yıldırım tarafından organize edilen piknik, Sakarkaya'da yapıldı.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, şenlikte yaptığı konuşmada, Akşar'ın tarihi bir köy olduğunu belirtti. Sel, "Mevlana hazretlerinin dahi uzun süre kaldığı rivayet edilen Akşar köyümüz bizim için önemlidir. Tarihten bir çok kalıntıların olduğu köyümüzde iyi bir arkeolojik kazı çalışması yapılmasını arzuluyoruz" dedi.

Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Sel, "Özellikle gurbetten gelen hemşehrilerimizin güzel vakit geçirmeleri için Kılıçkaya Barajımıza güzel tesisler yaptık. Tekne ve su bisikletleriyle, piknik alanlarıyla güzel bir hizmet alanı sunduk" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Çitçi'nin veda ziyaretleri

Mülkiye müfettişliğine atanan Vali Yardımcısı Veysel Çifçi, Suşehri ilçesinde veda ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından Aspasya Parkı'nda ağırlanan Çifçi, Suşehri ilçesinin her geçen gün yapılan hizmetlerle değişim yaşadığını, özellikle Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'ne yapılan yatırımların bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Başkanı Sedat Sel ise Çiftçi'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, Sivas ve ilçelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Özen de hazır bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri İlçesinden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement