"Suskunlar", ABD Kanalı NBC Tarafından Yeniden Çekilecek - Son Dakika
Magazin

"Suskunlar", ABD Kanalı NBC Tarafından Yeniden Çekilecek

ABD'nin en önemli kanallarından NBC, reyting rekorları kıran Suskunlar dizisini yeniden çekecek. Projenin yapımcılığını da CSI dizisinin yaratıcıları üstlenecek.

13.09.2014 07:58  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımını TIMS Productions’ın yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı, yayınlandığı dönemde hem televizyon hem de sosyal medyada bir fenomene dönüşen Suskunlar dizisi, Amerikan NBC televizyonu tarafından yeniden çekilecek.

AMERİKAN İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Mehmet Özgür gibi güçlü kadrosuyla kısa sürede büyük beğeni toplayan Suskunlar dizisinin hikayesi 'Game of Silence' ismiyle Amerikan izleyicisiyle buluşacak.

KADROSU HENÜZ AÇIKLANMADI

Filmin oyuncu kadrosu henüz resmi olarak açıklanmadı fakat Amerika'daki forumlar Aslı Enver'in rolü için ünlü oyuncu Katherine Heigl'ın üzerinde durulduğunu yazıyor. Suskunlar’ın yazar ve yapımcılığını ABD televizyonlarının tanınmış iki ismi Carol Mendelsohn ve David Hudgins üstlenecek. CSI isimli ünlü yapımın yazar ve yapım kadrosunda bulunan Carol Mendelsohn'la Parenthood, Friday Light Nights isimli dizilerin yapımcısı David Hudgins’in yeniden çekeceği Suskunlar Türkiye'yi olduğu gibi ABD'yi de sarsacak.

"Suskunlar", ABD Kanalı NBC Tarafından Yeniden Çekilecek
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin 'Suskunlar', ABD Kanalı NBC Tarafından Yeniden Çekilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • selami altın: haber hatalı. zaten dizi kitaptan uyarlama ve üstelik Brad Pitt'in oynadığı filmi bile var. yani adamlar kendileri kitaptan uyarlama yapacak. merak edenler için Kardeş Gibiydiler- Lorenzo Carcaterra 4 0 Yanıtla
  • leyla: Ya biz cektikmi cektik o kadar kolaydisa kendileri fark edib yapsalardi filmden biz fark ettik yaptik guzel oldu simdi bizden alib ceksinler hep onlardan kakaladik simdide onlar bizden kakalasin nolcakki ama gercekten bizimkiler cok guzel cekdiler ve oynadilar o yuzden ABD yi etkiledik alib yenisini cekiyolar oooh be 1 0 Yanıtla

Advertisement