Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Kütahya Bölge Birliği'nde - Son Dakika
Güncel

Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Kütahya Bölge Birliği'nde

Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Kütahya Bölge Birliği\'nde

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri aylık olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Kütahya Bölge Birliği'nde yaptı.

23.08.2013 13:30

Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetçiler ve Genel Müdür Abdullah Kutlu ve Merkez Birliği yetkililerinden oluşan heyet Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde Kütahya Bölge Müdürü Mustafa Çırak'tan Bölge Birliğinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinde hazır bulunduğu toplantıda konuşan Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke; "Ülkenin ekonomik gidişatındaki olumlu verilere paralel olarak Tarım Kredi Kooperatifleri de hızla büyümeye devam etmektedir. Bu büyümede emeği geçen başta kooperatif çalışanları ve Bölge ile Merkez Birliği'nde çalışan tüm personele huzurlarınızda teşekkür ederim. Bu başarıda personellerimizin özverili ve gayretli çalışmaları yanında, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimizin de bir uyum içersinde çalışmasının büyük bir rolü olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Tarım Kredi Kooperatifleri Türkiye'mizin en büyük çiftçi ailesidir." dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu ise Tarım Kredi Kooperatifleri güçlü duruşu ve Yönetim-Denetim Kurulu üyeleri ile çalışanlarının birbirlerine kenetlenmesi sayesinde krizlerden fazla etkilenmeden büyük işlere birlikte imza attığını. Birlik ve beraberliğimizin bozmadığımız müddetçe ülkemizin ve kurumumuzun önünde hiçbir gücün duramayacağına, dikkat çekti.

Genel Müdür Kutlu, personele hitaben yaptığı konuşmada "Kütahya Bölge Birliği A kategorisinde olan büyük bölge birliklerimizden bir tanesidir. Ancak, bu yeterli değil. Daha çok çalışmaya ve Türk Çiftçisine daha fazla hizmet etmeye ihtiyacımız var. Tarım Kredi Kooperatifleri Türkiye'de en güzel hizmeti yapan kurumların başındadır. Arkadaşlarımızın gece gündüz demeden eli nasırlı Türk çitçisine hizmet etmeyi şiar etmişlerdir. Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye'nin en büyük çiftçi ailesi olduğunu unutmadan daha fazla çalışacağız." İfadelerini kullandı.

Kütahya Bölge Birliğinin 2012-2013 yıllarındaki faaliyetlerinin karşılaştırıldığı bir sunum yapan Kütahya Bölge Müdürü Mustafa Çırak da, "Bölge Birliğinin 2013 yılı hedeflerini tutturması amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını, şu anki veriler analiz edildiğinde; yılsonundaki hedeflerin tutturulacağı öngörülmektedir." Dedi.

Ayrıca, Bölge Birliğinde görev yapan Hasan Tüfek'e özverili çalışmalarından dolayı Başkan Teke tarafından teşekkür belgesi, Hatice Gürkan'a ise Genel Müdür Kutlu tarafından takdir belgesi verildi. Ziyarete; Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Başkan Vekilleri Varol Yıldız ve Adnan Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Buğdaci, Ahmet Sakin, Osman Şirin, Emrullah Tekman, Hacı Özata, Salih Aydın Denetim Kurulu Üyeleriİsmail Daşdelen ve İlhan Saltık ile İnsan Kaynakları Daire Başkanı Şahabettin Şirin katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Kütahya Bölge Birliği'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement