SMO askerlerinin YPG'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi - Son Dakika
Güncel

SMO askerlerinin YPG'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi

Suriye'nin Tel Tamr kasabasında Suriye Milli Ordusu askerleri ile YPG/PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışma anbean kameralara yansıdı.

03.11.2019 10:26  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye Milli Ordusu (SMO), Tel Tamr kasabasında YPG/ PKK'lı teröristleri taşıyan aracı tanksavar füzesi ile vurarak imha etti. O anlar ise kameralara kaydedildi.

SICAK ÇATIŞMA ANLARI

Tel Tamr kasabasında Türk Silahlı Kuvvetleri destekli Suriye Milli Ordusu ile YPG/PKK'lı teröristler arasındaki çatışmalar sürüyor. Kasabada SMO ile YPG/PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışma anları görüntülendi.

SMO askerlerinin YPG'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Suriye'nin Tel Tamr kasabasında Suriye Milli Ordusu (SMO) ile YPG/PKK'lı teröristler arasındaki çatışmalar sürüyor. SMO, Tel Tamr kasabasında YPG/PKK'lı teröristleri taşıyan aracı tanksavar füzesi ile vurarak imha ettiğini duyurdu. Saldırıda çok sayıda teröristin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

SMO askerlerinin YPG'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi

TERÖRİSTLER SİVİLLERİ HEDEF ALIYOR

Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad ilçe merkezinde, pazar yerine bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Patlamada, aralarında çocukların da olduğu en az 13 sivil hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), YPG/PKK tarafından Tel Abyad merkezinde pazar yerinde bir bombalı aracın patlatılması sonucunda ilk belirlemelere göre 13 sivilin hayatını kaybettiği, 20 civarında sivilin yaralandığı bildirildi.

MSB'den yapılan açıklamada, Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde Tel Abyad'da her şeyin güzelleştiği, normalleştiği bir ortamda buna tahammül edemeyen YPG/PKK tarafından sivillere yönelik saldırı düzenlendiği ifade edildi.

SMO askerlerinin YPG\'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel SMO askerlerinin YPG'li teröristlerle çatışma anı görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement