Temizlik İşçilerinin Ölümle Dansı Kamerada! - Son Dakika
3. Sayfa

Temizlik İşçilerinin Ölümle Dansı Kamerada!

Şişli'de lüks bir otelin camlarını temizlemek için metrelerce yükseklikte çalışan temizlik işçileri yürekleri ağızlara getirdi. O anlar saniye saniye görüntülendi.

27.05.2017 15:17  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şişli'de lüks bir otelin camlarını temizlemek için çatısından iple sarkan 9 temizlik işçisi, metrelerce yükseklikte adeta ölümle dans etti. Vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında adeta şaştı kaldı.

Şişli'de lüks bir otelin camlarını temizlemek için sadece çatıya bağlı olan iplerle aşağıya sarkan 9 işçi, görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. İşçilerin kendince güvenlik önlemlerini almasına rağmen metrelerce yükseklikte çalışmaları korkuttu.

"İNSAN CANI BU KADAR UCUZ OLMAMALI"

Çalışmayı gören ve tehlikeli bulduğunu ifade eden Umut Gültekin, "Günümüz şartlarında işçilerin bu şekilde çalışması çok yanlış. Bir asansör konulması çok daha iyi olur. İnsanların canı bu kadar ucuz olmamalı" dedi.

"YAPTIKLARI İŞ ÇOK TEHLİKELİ"

İşçilerin bu şekilde çalışmalarına tepki gösteren vatandaş Aziz Çetinkaya, "Yaptıkları iş tehlikeli. Dikkatimi çektiği için yaklaşık 20 dakikadır bakıyorum. Ufak bir inşaat işinde baret takılıp, çizme giyiliyor. Burada hiçbir emniyet yok. Bu çağda biraz daha gelişmiş bir teknoloji ile çalışılabilir" dedi.

Temizlik İşçilerinin Ölümle Dansı Kamerada!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Temizlik İşçilerinin Ölümle Dansı Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement