Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Vefa Gecesi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Vefa Gecesi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından CHP ve DSP başta olmak üzere kent siyasetine emeği geçenler için vefa gecesi düzenlendi.

22.10.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından CHP ve DSP başta olmak üzere kent siyasetine emeği geçenler için vefa gecesi düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamada, bir restoranda düzenlen geceye, milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il başkanları katıldı.

Ataç, burada yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Sizleri bir arada görmek, yeni dönem ile eski döneminin bir birini tanıması, birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından çok önemli. 1999 yılında Yılmaz Büyükerşen ile çok önemli bir meclis oluştu ve Eskişehir'in bugününü şekillendiren çok önemli işler yapıldı. Bu meclise şükranlarımı iletmek isterim. Buradan rahmetli Bülent Ecevit olmak üzere kaybettiğimiz tüm arkadaşlarımı anıyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise CHP'nin emektarları olarak hitap ettiği katılımcılara, CHP'nin 93 yıldır bir çınar gibi ayakta olduğunu bildirdi.

Başkan Büyükerşen, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Şimdi bu büyük çınar tüm zorluklara rağmen hala ayakta ve Eskişehir'de de CHP nihayet birinci parti oldu. Türkiye seçime giderken bizleri bir arada toplayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a teşekkür ediyorum. Bu ince ve yerinde bir düşüncedir. İnanıyorum ki bu ağacın gölgesinden gelen herkes görevini yerine getirecektir. Bu davet biraz da gelmiş geçmiş herkesi göreve davettir. Ataç'ın bu çağrısı yerini bulacaktır. İyi günler memleketi bekliyor, ümidinizi hiç yitirmeyin."

Gecede, CHP milletvekili adayları Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Metin Tomsuk, Erdal Çakıcıer, Erdal Caferoğlu CHP İl Başkanı Sinan Özkar'da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Vefa Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement