Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yer aldığı THY Euroleague'de 2019-20 sezonu iptal edildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yer aldığı THY Euroleague'de 2019-20 sezonu iptal edildi

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes\'in yer aldığı THY Euroleague\'de 2019-20 sezonu iptal edildi

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yer aldığı Avrupa'nın basketbol düzeyindeki en büyük organizasyonu THY Euroleague'de 2019-20 sezonu iptal oldu.

25.05.2020 13:29  Güncelleme: 14:16

Turkish Airlines Euroleague'de sezonun devam edip etmeyeceği belli oldu. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'in de yer aldığı organizasyonda 2019-20 sezonu bugün gerçekleştirilen toplantı ile iptal edildi. Ayrıca bu sezon şampiyon ilan edilmeyecek.

Telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen ve A Lisansı bulunan 11 takımın katıldığı toplantıda THY Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu ligin iptal edilmesi gerektiği yönünde kararını belirtmişti.

EuroLeague'e gelecek sezon aynı 18 takımla devam edileceği öğrenildi.

ANADOLU EFES LİDER DURUMDAYDI

Mart ayında koronavirüs nedeniyle askıya alınan THY Euroleague'de bu sezon oynanan 28 maçta temsilcimiz Anadolu Efes elde ettiği 24 galibiyetle lider durumda bulunuyordu. Efes'i 22'şer galibiyetle Real Madrid ve Barcelona takip ediyordu. Bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Ülker ise 13 galibiyetle 8. sırada yer alıyordu.

EUROCUP DA İPTAL EDİLDİ

Öte yandan TOFAŞ, Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen'in mücadele ettiği bir diğer Avrupa organizasyonu EuroCup'ta da sezon iptal edildi.

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yer aldığı THY Euroleague'de 2019-20 sezonu iptal edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ZİYAA: Anadolu Efes, şampiyon ilan edilsin. 22 11 Yanıtla
  • gergin ataman: şansa bak ya,,,ne güzel lider gidiyorduk,,,fatih terim hocamın yanına gideyimde bir akıl versin bari.,türkiyede bir vaka varken bunu halettiğine göre FİBA ya baskı yapar bunuda halleder 11 6 Yanıtla
  • Murat: Fenerliyim ama efes iyi gidiyordu yazık emeklere tmm pandemi ama şampiyon ilan edilmeliydi 1 0 Yanıtla
  • Y Y 1907: sayın başkan takım gitmiyor yaşlı artık kadroyu değiştirmenin zamanı gelmedimi futbolda 8 sene oldu bu zihniyet sürerse efes 10 sene üst üste şampiyon olur bizi üzdüğünüz yeter kafamızı öne eğe eğe geziyoruz sayenizde 0 0 Yanıtla

Advertisement