THY otelde kaldılar demişti! Geceyi karton üstünde geçiren yolculardan "Otel istiyoruz" protestosu - Son Dakika
Güncel

THY otelde kaldılar demişti! Geceyi karton üstünde geçiren yolculardan "Otel istiyoruz" protestosu

Dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İstanbul'da hava trafiği de felç oldu. Hava şartları ve pistlerin durumundan dolayı tüm uçuşların durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda geceyi geçirmek durumunda kalan yüzlerce yolcu için firma yetkilileri karton ve sandviç dağıtırken, bugün ortaya çıkan bir video ise sosyal medyada gündem oldu. Havalimanındaki çok sayıda yabancı yolcu yaşadıkları mağduriyet nedeniyle "We need Hotel" (Otele ihtiyacımız var) protestosu yaptı.

25.01.2022 15:02  Güncelleme: 15:05

İstanbul'da dün akşam saatlerinde kuvvetlenen kar yağışı nedeniyle araç trafiğinde olduğu kadar hava trafiğinde de büyük sıkıntılar yaşandı.

TÜM UÇUŞLAR DURDURULDU

Megakentte hava şartları ve pistlerdeki durumdan dolayı tüm uçuşlar durdurulurken, Türk Hava Yolları'ndan bugün yapılan açıklamada İstanbul Havalimanı operasyonlarının bu gece saat 00.00'a kadar durdurulduğu ifade edildi.

Kar nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda mahsur kalan yolculardan 'Otele ihtiyacımız var' protestosu

GECEYİ HAVALİMANINDA GEÇİRECEKLERE KARTON DAĞITILDI

Hava muhalefeti nedeniyle geceyi İstanbul Havalimanı'nda geçiren yüzlerce vatandaşa yetkililer tarafından üzerinde yatmaları için karton dağıtıldığı ve sandviç verildiği sosyal medyada paylaşılan görüntülere de yansırken, bugün ise dikkat çeken bir başka gelişme yaşandı.

Kar nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda mahsur kalan yolculardan 'Otele ihtiyacımız var' protestosu

YOLCULARIN PROTESTOSU SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dün geceden beri İstanbul Havalimanı'nda bekleyen çok sayıda yabancı yolcu, yetkilileri göreve çağırarak "We need hotel" (Otele ihtiyacımız var) protestosunda bulundu. Yolcuların protesto anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

THY otelde kaldılar demişti! Geceyi karton üstünde geçiren yolculardan "Otel istiyoruz" protestosu

Son Dakika Güncel THY otelde kaldılar demişti! Geceyi karton üstünde geçiren yolculardan 'Otel istiyoruz' protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kamp Yerleri: Gunlerdir kar yagicak siddetli olcak deniliyor. Koskoca iBB onlem alamiyor. 10 19 Yanıtla
  • Zehri Kesit: THY kadar kötü bir firma görmedim daha önce hava limanı il sınırları içerisinde yaşamadığım halde yabanci olmadığim için otel destek saglanmadi bu ülkede yabancı olmak bu ülkenin vatandaşı olmaktan daha iyi. 15 4 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: İmam vercek size oteli. Hepinizi kucaklayacak 10 9 Yanıtla
  • Büşra Özbaş: İki gündür kayserside thy herşeyi kaşıladığı otelde kalıyorum. Geceliği 1.200 tl olan otelin herşeyin thy karşılıyor tc vatandaşıyım. Yorum yapmadan önce temel haklarınız öğrenin;) 0 0 Yanıtla

Advertisement