Tır'la Yolcu Minibüsü Çarpıştı: 17 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tır'la Yolcu Minibüsü Çarpıştı: 17 Yaralı

Tır\'la Yolcu Minibüsü Çarpıştı: 17 Yaralı

Kütahya'nın Simav ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 12'si ortaöğrenim öğrencisi toplam 17 kişi yaralandı.

30.10.2013 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 12'si ortaöğrenim öğrencisi toplam 17 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İhsan C. (53) yönetimindeki 10 F 4746 plakalı yolcu minibüsü, ilçenin değişik okullarında okuyan 13 ortaöğrenim öğrencisi ile 5 yolcusunu Kiçir köyünden aldıktan sonra Simav'a hareket etti. Hisarbey beldesi Kusumlar Mahallesi'ne de uğrayan minibüs, Simav Sındırgı karayolunun 22'ci kilometresinde ana yola çıkmak isterken yol yapım çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapalı stabilize yolda Sındırgı istikametine hareket halindeki Nurettin H.'nin (43) kullandığı 43 KR 085 plakalı TIR'la çarpıştı. Devrilen minibüs, metrelerce sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada minibüste bulunan öğrenciler Burak Koçer, İbrahim Aslan, Ertuğrul Buhan, Orkun Göncü, Ceyda Koyun, Şule Nur Baysal, Şevval Yalçınkaya, Lale Ay, Şeyma Dündar, Hatice Aslan, Faruk Kalın, Sefa Aslan ile yolculardan Ayşen Buran (51), Fethiye Uzar (42), Yaşar Kul, (29) İhsan Canpolat ile Tülay Yalçınkaya (36) çeşitli yerlerinden yaralandı. İlk müdahalesi olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, TIR şoförü Nurettin H. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tır'la Yolcu Minibüsü Çarpıştı: 17 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement