Tırmanış Sporuna Bursa Damgası - Son Dakika
Spor

Tırmanış Sporuna Bursa Damgası

Tırmanış Sporuna Bursa Damgası

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen tırmanış milli takımı seçmelerine Bursalı sporcular damga vurdu.

06.03.2018 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen tırmanış milli takımı seçmelerine Bursalı sporcular damga vurdu.

Ankara Üniversitesi Gölbaşı tesislerinde hafta sonu düzenlenen seçmelere 9 vilayetten 74 sporcu katıldı. Boulder disiplini minikler kategorisi milli takım seçmeleri Türkiye Şampiyonasından Bursalı sporcular 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz ile madalya ile döndü.

Yapılan yarışmalarda 12-13 yaş erkeklerde Yıldırım Belediyespor Kulübü'nden Anıl Uzatıcı ve 8-9 yaş erkeklerde Mustafakemalpaşa Dağcılık Kulübü'nden Hüseyin Yalın Şen altın madalya kazandı. 8-9 yaş erkeklerde İnegöl Belediyespor Kulübü'nden Egemen Sevimli ikinci, Sefa Yaman ise üçüncü olurken, yarışmada birinci olan Anıl Uzatıcı ve Hüseyin Yalın Şen 24-25 Mart tarihleri arasında Romanya'da yapılacak olan Carpatlar Uluslararası Tırmanış Yarışmasında ülkemizi temsil edecek.

Yarışmaya katılan kulüplerin yöneticileri, antrenör ve sporcularına emekleri için teşekkür eden Dağcılık Bursa İl temsilcisi Nazif Makas, olimpik sporlar arasında yer alan dağcılık sporu tırmanış branşının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve özellikle belediyelerimizin desteğiyle iyi bir seviyeye geleceğini dile getirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tırmanış Sporuna Bursa Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement