To'dan AK Parti İl Başkanı Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

To'dan AK Parti İl Başkanı Yağcı'ya Ziyaret

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı'yı, ziyaret etti.

21.02.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı'yı, ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, ziyarette Adana'nın kaynaklarının gerektiği gibi kullanılması için öncelikli sorunların belirlenmesi gerektiğine işaret eden ATO Başkanı Ali Gizer, "Bir kentin en önemli gelişmişlik göstergelerinden biri fiziki yaşam koşullarındaki gelişmişliktir. Adana Büyükşehir Belediyesi, halen kullanımda olan metronun Dünya Bankası'na olan borcundan dolayı gereken hizmeti üretememektedir. Adana'daki tüm dinamiklerin birinci görevi, daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da, 'metro, Ulaştırma Bakanlığı'na devredilsin" sözünün hayata geçirilmesini sağlamaktır. Bunun yanında, kentin kuzey kesiminde Doğal Hayatı Koruma Alanı olarak belirlenen bölgedeki yapılaşma yasağının bir an önce kaldırılması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı da, Adana'nın ekonomik verilerine bakıldığında; devlete ödenen vergi türünden ödeneklerden daha fazlasının kente aktarıldığı sonucunun çıktığını belirterek, "Bu sonuç, bizlerin yeterince organize olamadığımızı gösteriyor. Başta yerel yönetimler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların acilen kentin öncelikli sorunlarının belirlenmesi için bir araya gelmesi gerekiyor" dedi.

Ziyarette, ATO Meclis Başkanı Behiç Pakyürek, Başkan Yardımcıları Atila Menevşe ve Mehmet Şahbaz ile yönetim kurulu üyeleri İsmail Babacan, Sadık Batuman, Cevdet Baskın, Ömer Küpeli, Ali Cerit, Naci Heybeli, Gürsel Tanrıver, Genel Sekreter Ahmet Nevruz'dan hazır bulundu.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel To'dan AK Parti İl Başkanı Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement