Torku Bayramda Ağızları Tatlandıracak - Son Dakika
Ekonomi

Torku Bayramda Ağızları Tatlandıracak

Torku Bayramda Ağızları Tatlandıracak

Şeker üreticilerinden Konya Şeker, GDO'suz ve yüzde 100 pancar şekerinden ürettiği Torku markalı çikolata, şeker ve lokumlarıyla herkesin ağzını tatlandıracak.

16.08.2012 16:17  Güncelleme: 16:22

Türkiye'nin en büyük şeker üreticilerinden biri olan Konya Şeker, dünyanın en modern entegre tesisilerinde, GDO'suz ve yüzde 100 pancar şekerinden ürettiği Torku markalı ikramlık çikolata, şeker ve lokumlarıyla Ramazan Bayramı'nda büyükten küçüğe herkesin ağzını tatlandıracak.

Şekerden dev bir dünya kuran ve 2007 yılında çikolata pazarına giren Konya Şeker, Torku markalı çikolata, şeker

ve lokumlarıyla Ramazan Bayramı'na hazır. Konya ve Çumra'da kurulu iki fabrikasıyla Türkiye'nin şeker ihtiyacının yaklaşık dörtte birini karşılayan Konya Şeker, çikolata, lokum ve şekerden oluşan ikramlık pazarında da kısa sürede önemli bir pazar payı elde etti. Kaliteli ve lezzetli ürünleriyle bayramların kendine has tadına tat katan Konya Şeker, ikramlıklarıyla bu Ramazan Bayramı'nda da ağızları tatlandıracak. 2007'den bu yana ürün çeşitlerini artıran ve her bayramda pazara yeni lezzetler sunan Konya Şeker bu yıl 97 çeşit ürünü tüketici ile buluşturacak. Tüm ulusal ve yerel marketlerde yerini alacak Torku ikramlıkların 55 çeşidini çikolata, 24 çeşidini şeker, 18 çeşidini lokum oluşturuyor.

Torku ikramlıkların çikolata kategorisindeki Seraser ve Zümrüt madlen çikolata ile Buse ve Nice dolgulu çikolata, şekerleme kategorisindeki Festa şeker birbirinden çeşitleriyle bu bayramda da çok konuşulacak. Torku'nun Seraser ve Buse çikolatalarının tasarımında Selçuklu ve Osmanlı motifleri ile kaftan konsepti, Zümrüt çikolatasında değerli taş konsepti, Flora'da doğa çiçek konsepti kullanılıyor.

TORKU'DAN YENİ TATLAR

Modern ve şık bir tasarıma sahip olan Torku Nice'ın antep fıstık dolgulu bitter çikolatası bu yıl ilk kez tüketicinin beğenisine sunuluyor. Geçen yılın en çok beğenilen ikramlıklarından Torku Moon'un fındıklı pirinç patlaklı, hindistan cevizli pirinç patlaklı çeşitlerine ek olarak

bu yıl prinç patlaklı bitter çeşidi Torku'nun yeni lezzetleri arasında. Torku Işıltı madlen çikolata da bu yıl ilk kez çıkan bir diğer yeni ürün. İkramlık lokum çeşitleriyle bayram kahvelerinin lezzet ortağı olan ve bonbon şekerleriyle çocukların favorisi olan Torku, sunduğu doğal tatlarla bu bayramda da eski bayramları aratmayacak.

İkramlık ürünlerin satışının

dönemsel olarak artış gösterdiğine dikkat çeken Anadolu Birlik Holding CEO'su Hamdi Bağcı, ikramlık çikolata ve şekerleme talebinin bayram dönemlerinde yükselerek zirveye ulaştığını ifade ederek "Pazarda klasik ürünlerinin yanına alternatif ürünleri ve yeni tadları da ilave ederek ürün çeşitliliğini arttıran ve bu şekilde tüketicinin karşısına çıkabilen markalar hem pazarda farklılaşacak hem de bayramlaşma ikramlarını zenginleştirecek. Bu amaçla Konya Şeker olarak ürün yelpazemize yeni ikramlık çikolatalar ekledik. Torku Nice fıstık dolgulu bitter çikolata ve Torku Moon pirinç patlaklı bitter bu sene çıkardığımız yeni iki tat. Ayrıca bu yıl Nice ürünlerimizin tasarımını yeniledik, modern ve şık bir tasarım hazırladık. Lokumlarımızın tasarımında Osmanlı motiflerini tercih ettik, kültür hazinemizle, tarihi servetimizle bugünü harmanladık, buluşturduk. Her ürünümüz hem göze hem damağa hitap ediyor. Yani sunumu da içeriği de özel ve özellikli. Biz her kutuda hem sağlıklı hem lezzetli hem de ikramı özel hale getiren görsel güzelliği üst düzeyde ürünler sunarak, bayramların güzelliğine güzellik katıyoruz. Torku markası altında yeni ürünler geliştirerek, ürün yelpazemizi her bayramda ve her pazarlama yılında daha da genişletmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yatırımlarıyla üreticisine sağladığı katma değerin ve ürün kalitesinin Konya Şeker'i sektörde farklı bir yere taşıdığını ifade eden Bağcı, "Üreticiden direk olarak tüketiciye ulaşan Torku markalı ürünler doğal, katkısız ve yüzde 100 şeker pancarından üretiliyor. Geçen yıl Buse, Dream Premium, Seraser ve Zümrüt

madlen çeşitlerimiz tüketiciden çok beğeni aldı. Eminim ki, bu sene de hem kalite ve lezzetini tüketicinin bildiği ürünlerimiz hem de yeni ürünlerimiz bayramın tadına tat katmak için bayram alış verişlerinde tercih edilecek" dedi.

BU BAYRAM TÜM SEVDİKLERİNİZE MUTLULUK İKRAM EDİN

Konya Şeker, ikramlık ürünlerine yönelik reklam filmiyle de eski bayramların neşesini sıcaklığını tüketiciye hatırlatıyor. Bestesini Melih Kibar'ın yaptığı, 1970'lerin en çok beğenilen filmlerinden Neşeli Günler filminin müziği ile tüketiciye keyifli bir bayram mesajı veren Konya Şeker'in reklam filminde bayramlaşmak için evlerin kapılarını çalan çocuklara Torku çikolata ile mutluluk ikram ediliyor.

Konya Şeker'in Torku markalı ikramlık ürünleri ulusal ve yerel zincir marketlerde yerini aldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Torku Bayramda Ağızları Tatlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement