Tpao'dan Özel İdare ve Belediyelere Asfalt Yardımı - Son Dakika
Yerel

Tpao'dan Özel İdare ve Belediyelere Asfalt Yardımı

Tpao\'dan Özel İdare ve Belediyelere Asfalt Yardımı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından, Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi ve belediyelere 3 bin 750 ton asfalt yardımı yapıldı.

18.06.2012 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından, Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi ve belediyelere 3 bin 750 ton asfalt yardımı yapıldı.

TPAO ile Valilik ve belediyeler arasında asfalt yardımıyla ilgili protokol imzalandı. TPAO tarafından Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi'ne bin ton, Adıyaman Belediyesi'ne bin 750 ton, Kahta Belediyesi'ne 650 ton, Akıncılar Belde Belediyesi'ne 350 ton olmak üzere toplam 3 bin 750 ton asfalt yardımı yapıldı. İlk olarak Valilik makamında Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ile TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir arasında imzalandı. Vali Sodan, TPAO'nun her yıl bu yardımı yaptığını belirterek, yardımlardan dolayı teşekkür etti. Sodan, TPAO'nun faaliyet alanı içerisinde yer alan ve bozulan yollar için yapılan bu yardımları bozulan yollarda kullandıklarını belirterek, TPAO'nun gerekli ekip ve malzemesinin olmamasından dolayı yolları yapmak yerine asfalt yardımında bulunduğunu vurguladı.

TPAO Bölge Müdürü Demir de, gecen yıl 2 bin 850 ton asfalt yardımı yapıldığını ve bu yıl bu rakamın artırıldığını belirterek, "Bu yıl yaptığımız 3 bin 750 ton asfaltın yaklaşık maliyeti 4 milyon 950 bin TL'dir. 2007 ile 2012 yılları arasında 18 bin 250 ton asfalt yardımı yapılırken, bunun parasal değeri 24 milyon 90 bin TL'dir" dedi.

Daha sonra

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü salonunda Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ile protokol imzalandı. İsmet Çetinkaya, Akıncılar bölgesinde TPAO'nun yoğun çalışmaları olduğunu ve bu çalışmalarda hasar gören yolları onarmak için bu asfalt yardımının yapıldığını söyledi. Yusuf Turanlı, TPAO'ya bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yapılan çalışmalardan ve imzalanan bu protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan da, Adıyaman Belediyesi hudutları içerisinde yer alan ve trafik akışı nedeniyle araçların yolları tahrip ettiğini kaydederek, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tpao'dan Özel İdare ve Belediyelere Asfalt Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement