Trabzonspor'a 30 Milyon Dolarlık Gelir - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a 30 Milyon Dolarlık Gelir

Trabzonspor\'a 30 Milyon Dolarlık Gelir

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün kasasına Şampiyonlar Ligi'nden 30 milyon dolara yakın gelir gireceğini söyledi.

15.11.2011 12:29

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün kasasına Şampiyonlar Ligi'nden 30 milyon dolara yakın gelir gireceğini söyledi.

"ELEŞTİRİLERİ DİKKATE ALIYORUZ"

Başkan Sadri Şener, kulüp dergisindeki yazısında ekonomik kulübün konularına değindi. Geçen ay yaşanan terör ve deprem acılarının tekrarlanmamasının en büyük temennileri olduğunu belirten Başkan Sadri Şener, şöyle dedi:

"Bu vesileyle şehitlerimize ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Ekim ayı içerisinde kulübümüzün büyüklüğüne ve camiamızın sağduyusuna bir kez daha şahit olduğumuz önemli bir Divan Genel Kurulu yaşadık. Bu kurula katılan ve görüşlerini dile getiren tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim Kurulumuz'un bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de, eleştirileri de dikkate alarak kulübümüz adına hizmete devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu medeni ortam, bize yeni başarılar getirecektir."

"TURU GEÇERSEK RAKAM YÜKSELİR"

Kulübün sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da önemli gelişmeler yaşadığını da belirten Başkan Sarri Şener, yazısını şöyle tamamladı:

"Öncelikle borsa operasyonuyla elde ettiğimiz fayda, Trabzonspor'un geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Şampiyonlar Ligi girdilerimiz 30 milyon dolar seviyelerindedir. Turu geçersek bu rakam daha da yükselecektir. Bunların dışında sponsorluk ve TS Clup gelirlerimizde de önemli artışlar söz konusu. Bütün bu olumlu gelişmeler kulübümüzün marka değerinin her geçen süreçte devamlı yükseldiğinin en önemli göstergesidir. Artık her alanda zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şu anda iyi bir konumda olduğumuz doğrudur ama daha iyi olmak için yoğun mesaiyi sürdürüyoruz. Sportif başarıyı daha üst seviyelere taşımak adına teknik heyetimizle koordineli bir çabanın içerisindeyiz. Camiamızın desteğiyle daha mutlu yarınlar inşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

HENRİQUE: "DÖNÜŞÜM ÇOK İYİ OLACAK"

Geçirdiği sakatlığın ardından menüsküs ameliyatı olan Brezilyalı Paulo Henrique, yavaş yavaş kendini bulmaya başladığını, bundan sonraki süreçte takımına önemli katkılar yapmak istediğini söyledi. Henrique, takımda Burak Yılmaz gibi çok kaliteli futbolcular bulunduğunu dile getirdi, "Bir takımda birinin yokluğunda diğerinin onun eksikliğini gidermesi normal. Ama ben geri döndüm ve geri dönüşüm çok iyi olacak. Gollerimle takıma katkı vermek istiyorum" dedi.

GİRAY'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Milli takım kampında sakatlanan Giray Kaçar'ın Mersin İdmanyurdu maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Sağlık heyetin Giray için adeta seferber olduğu belirtildi.

Bu arada A-2 takımının Orduspor ile oynadığı maçta 90 dakika görev yapan Mustafa Yumlu göreve hazır olduğu mesajını verdi. Giray'ın maça yetişememesi durumunda yerine Mustafa Yumlu oynayacak.

EFSANE FUTBOLCULAR BİR ARAYA GELECEK

Trabzonspor'un Inter ile Trabzon'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi efsane futbolcular bir alışveriş merkezinin organizasyonunda bir araya gelecek. Teknik direktör Şenol Güneş, eski futbolculardan Serdar Bali, Kadir Özcan ve Hami Mandıralı'nın yanı sıra Tuncay ve Dobi Hasan'ın da katılacağı etkin 21 Kasım'da yapılacak. Aynı alışveriş merkezinden 500 TL üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişiye de Inter maçı bileti hediye edilecek.

TAYFUN CORA'DA SAKATLIK ŞOKU

Bordo mavili takımın savunma oyuncularından Tayfun Cora'nın peşini bu yıl da sakatlık kabusu bırakmadı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle takıma katkı sağlayamayan Tayfun, A-2 takımıyla oynanan maçta da sakatlanmanın şokunu yaşadı. MR'ı çekilecek olan Tayfun'un sakatlığının en az 2–3 haftayı bulabileceğiz bildirildi. Bordo mavili takımda yavaş yavaş 18 kişilik kadroya girmeye başlayan Tayfun'un yaşadığı şansız sakatlıklar nedeniyle oldukça üzgün olduğu ifade edildi.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'a 30 Milyon Dolarlık Gelir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement