Trabzonspor-Güngörenspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Güngörenspor Maçından Notlar

Trabzonspor-Güngörenspor Maçından Notlar

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, beklenildiği gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan İstanbul Güngörenspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı.

11.01.2012 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 FUTBOLCU İLK KEZ 11'DE

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, beklenildiği gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan İstanbul Güngörenspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Bordo mavili takımda Onur, Sercan ve Barış Ataş bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkarken, diğer yedek futbolcular Mustafa, Ferhat ve Henrique de forma giyme şansı yakaladı. Bordo mavili takımda Onur ve Sercan ayrıca bu sezon ilk kez forma giymiş oldu.

ONUR 10 AY SONRA

Şenol Güneş, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir performans sergileyen kaleci Tolga Zengin'e tüm maçlarda görev verdi. Geçtiğimiz sezon 12 Mart'ta oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan kaleci Onur ise Tolga'nın performansı karşısında yedek kulübesinde oturdu. Şenol Güneş, tam 10 ay sonra Onur'a İstanbul Güngörenspor maçında 11'de şans tanıdı.

BROZEK KARDEŞLER SÜRPRİZİ

Şenol Güneş, bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan Pawel ve Piotr Brozek kardeşleri Güngörenspor maçının 18 kişilik kadrosuna almayarak kiralık olarak başka takımlara gönderilmesine yeşil ışık yaktı. Güneş, ayrıca Tolga Zengin, Glowacki, Aykut, Barış Özbek ve sakatlığı bulunan Volkan Şen'i de kadroya almadı.

YENİ TRANSFERLER KULÜBEDE

Trabzonspor'a transfer olduktan sonra oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çok iyi bir performans sergileyen Olcan Adın ile yeni transferlerden Jebrin, yedek kulübesinde oturdu. Güneş ayrıca, Burak, Colman, Cech ve Halil Altıntop gibi tecrübeli isimleri de 18 kişilik kadroya aldı.

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Trabzonsporlu futbolcular sahaya İzmit'te hayatını kaybeden taraftarlar için, "Kaybettiğimiz canları saygıyla anıyoruz" yazılı pankart ile çıktı. Ayrıca maçtan önce de her iki takım futbolcuları, hayatını kaybeden taraftarlar ve yine geçtiğimiz günlerde kazada hayatını kaybeden Keşansporlu futbolcular için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar ise Türkiye Kupası maçına fazla ilgi göstermedi. Tribünde çok büyük boşluklar dikkat çekti.

YES(TM/AÖ)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor-Güngörenspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement