Trabzonsporlu Marin: "Umarım Hakemler Artık Aleyhimize Hata Yapmaz" - Son Dakika
Güncel

Trabzonsporlu Marin: "Umarım Hakemler Artık Aleyhimize Hata Yapmaz"

Trabzonsporlu Marin: "Umarım Hakemler Artık Aleyhimize Hata Yapmaz"

– TRABZONSPOR'un Alman yıldızı Marko Marin, hakemlerin hataları art niyetli yaptığını düşünmediğini belirtti, "Ancak hatalar 3, 4 defa ve sürekli bizim aleyhimize yapılınca o zaman insan güvenini kaybediyor, acaba mı, diye düşünüyor.

17.11.2015 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– TRABZONSPOR'un Alman yıldızı Marko Marin, hakemlerin hataları art niyetli yaptığını düşünmediğini belirtti, "Ancak hatalar 3, 4 defa ve sürekli bizim aleyhimize yapılınca o zaman insan güvenini kaybediyor, acaba mı, diye düşünüyor. Umarım hakemler artık aleyhimize hata yapmaz" dedi.

"BÜYÜK SEYYAH"

Bordo mavili kulübün sezon başında Chelsea'den kiraladığı Marko Marin, geleceğiyle ilgili planlarını Trabzonspor Dergisi'ne anlattı. "Büyük seyyah" başlığıyla verilen röportajın tanıtım yazısında Marko Marin hakkında şu ifadeler kullanıldı:

"Daha 26 yaşında olmasına rağmen dünyanın en büyük 4 liginde futbol oynadı. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli, şampiyonluk yaşayan takımlardı. Haliyle dünyaca ünlü yıldızlarla da yan yana top koşturdu. İngiltere'nin Chelsea takımında kaç kişiye nasip olur Frank Lampart ve John Terry ile yan yana futbol oynamak? Bundesliga takımlarından Werder Bremen'de Mesut Özil ve Hugo Almeida'ydı takım arkadaşları. La Liga'nın gediklisi Sevilla'da M'bia, Koke, Ivan Rakitic, Carlos Bacca ona eşlik etti. İtalya'nın Fiorentina'sında Mario Gomez, Juan Vargas, Mati Fernandez gibi oyunculara servis yaptı. Şimdi bir başka büyük bir takımda, Trabzonspor'da ter döküyor. Yine büyük yıldızlarla beraber."

"MBİA'NIN BURADA OLMASI MUTLULUK VERİCİ"

Marko Marin, röportajda dünyanın en büyük 4 liginde futbol oynamasını değerlendirirken şunları söyledi:

"Bunu bir nedene bağlamak yerine sonucunu konuşmak daha doğru olur, diye düşünüyorum. Dünyanın en önemli sayılabilecek 4 liginde, üst düzey takımlarda forma giydim. Bu doğal olarak bir tecrübeye sahip olmamı sağladı. Mbia ile Sevilla'da birlikte oynadık. Şimdi yine aynı takımdayız. Çok iyi bir arkadaşım. Pozitif anlamda deli dolu birisi. Sevilla'da 1 yıl birlikte oynadık. Şimdi burada buluştuk. Çok sevdiğim bir karakter. Onun burada olması benim için olumlu bir durum."

"CHELSEA YETKİLİLERİ TRABZONSPOR'U BANA ANLATTI"

Trabzonspor'a gelmeden önce bazı futbolcularla görüştüğünü de belirten Marko Marin, bu konuda şöyle konuştu:

"Mbia'yı gelmeden önce aradım. Hatta aradığımda Mehmet Ekici de yanındaydı. Her ikisiyle de görüştüm. Ancak bu görüşme, takım hakkında bilgi almak için değildi. Çünkü Chelsea Kulübü bir oyuncusunu başka bir takıma kiralayacağı zaman futbolcusuna her türlü bilgiyi eksiksiz olarak veriyor. Chelsea Kulübü yetkilileri, buraya gelmeden önce bana Trabzonspor'un nasıl bir takım olduğunu, neleri başardığını, kadro yapısını ve benim Trabzonspor'da kişisel kariyerim konusunu bana anlatmıştı."

"KİMLİĞİME KAVUŞMAM İÇİN BURASI BİR FIRSAT"

Trabzonspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu, gelmeden önce bildiğini de vurgulayan Marko Marin, şöyle devam etti:

"Burada beklediğimden daha büyük bir kulüp gördüm ve görmeye devam ediyorum. Ligin başında çok iyi bir atmosfer vardı. Lige iyi başlamıştık. Takımın kalibresi belli. Her zaman zirveyi hedefliyor. Kendi kişisel kariyerim açısından da burada olmak önemli. Geçen sene düzenli oynama fırsatı bulamadım. Tekrar kendi kimliğime kavuşmam ve kendi formuma ulaşmam konusunda bana çok büyük desteği olacağına inandığım bir kulüp. Buraya gelmenin benim için çok önemli bir transfer hamlesi olduğuna inanıyorum."

"BURADA İYİYİM"

Trabzon hakkındaki görüşlerini de açıklayan Marko Marin, "Trabzon bir oyuncuya futbol anlamında iyi olanaklar sunuyor. Bunu bir avantaj olarak görmemiz gerekiyor. Sakin ve iyi restoranlara sahip bir şehir. Burada kendimi son derece iyi hissediyorum. Şehirle ilgili bir sıkıntım yok. Burada bulunmaktan son derece memnunum" dedi.

HAKEM HATALARI

Marko Marin, "Trabzonspor'un maçlarında hakem hataları çok gündeme geliyor. Türk futbolcular bundan çok etkileniyor. Bu hatalar, takım üzerinde kalıcı etkiler bırakıyor mu" sorusuna şu cevabı verdi:

"Hakem hataları her yerde oluyor. Hakemlerin bu hataları art niyetli yaptığını düşünmüyorum. Ancak hatalar 3, 4 defa ve sürekli bizim aleyhimize yapılınca o zaman insan güvenini kaybediyor, acaba mı, diye düşünmeye başlıyor. Umut ediyorum ki o limitin sonuna kadar gelmişizdir. Bundan sonra aleyhimize hatalar yapılmamasını temenni ediyorum."

"GALATASARAY MAÇINA ÜZÜLDÜM"

Marko Marin, ligde kendisini en çok üzen maçın Avni Aker'de 1-0 kaybettikleri Galatasaray karşılaşması olduğunu belirtirken de şöyle dedi:

"Çünkü domine edici, rakibi kendi alanında hapsedici ve sayısız gol fırsatı bulduğumuz bir maçtı. Yeni oluşan bir kadro olmamıza rağmen ortaya koyduğumuz futbol mutluluk vericiydi. Maçı kazanabileceğimizi onlara hissettirdik. Maalesef büyük şanssızlıklar ve değişik etkenlerden dolayı kaybetmemiz beni çok üzdü. Bu nedenle en çok üzüldüğüm maç için Galatasaray'ı söyleyebilirim. Oyunumuzun hakkını alamadık ne yazık ki." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonsporlu Marin: 'Umarım Hakemler Artık Aleyhimize Hata Yapmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement