Trafik Kazasında Ölen Okul Müdürü Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Ölen Okul Müdürü Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Ölen Okul Müdürü Toprağa Verildi

Çorum'da trafik kazasında ölen Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salim Altunay için cenaze töreni düzenlendi.

11.05.2013 16:01  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

58 yaşındaki üç çocuk babası Salim Altunay, Çorum'un Osmancık İlçe yolu Sarmaşa mevkisinde, otomobiliyle Çorum istikametine giderken, TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Okul Müdürü Salim Altunay'a ait otomobil hurda yığını haline geldi. Araçta sıkışan Altunay hayatını kaybetti.

Altunay'ın cenazesi bugün Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak okul bahçesine getirildi. Yakınları, mesai arkadaşları ve öğrencileri ve çok sayıda vatandaş da cenaze töreni için İmam Hatip Lisesi bahçesinde toplandı.

Törende Kuran'ı Kerim okundu dualar yapıldı. Altunay'ın cenazesi etrafında toplanan sevenleri gözyaşına boğuldu. Duygusal anların yaşandığı cenaze töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu ve Ak Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım birer konuşma yaptı. Yapılan duaların ardından Salim Altınay'ın tabutu omuzlar üstünde cenaze aracına kadar taşındı. Altunay'ın cenazesi, okul bahçesinde düzenlenen törenin ardından Ulu Cami'ye götürüldü. Cenaze, Öğle Namazı'nın ardından kent mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Çorum Valisi Sabri Başköy, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Milletvekilleri Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Ahmet Sami Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Vali Yardımcısı Saim Topgül, yakınları, eğitim camiası, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Ölen Okul Müdürü Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement