Trakyaka Yönetimi Tekirdağ'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Trakyaka Yönetimi Tekirdağ'da Toplandı

Trakyaka Yönetimi Tekirdağ\'da Toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Haziran Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

16.06.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı Haziran Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Trakya Kalkınma Ajansı Trakya Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek başkanlık yaptı.

Toplantıya Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

TRAKYAKA Genel Sekreteri Şahin'in, kurul üyelerine gündeme ilişkin bilgiler vermesi ile başlayan toplantıda, 2015 Yılı Mali Destek Programları görüşüldü ve Çalışma Programı revizyonunun onaylanmasına karar verildi. Edirne'de hayat geçirilecek güdümlü projeye ilişkin sürecin başlatılması kararının ardından toplantı, dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trakyaka Yönetimi Tekirdağ'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement