Trump'ın dilini modelin boğazına sokarak taciz ettiği iddiaları yalanlandı - Son Dakika
Dünya

Trump'ın dilini modelin boğazına sokarak taciz ettiği iddiaları yalanlandı

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası ofisi, Trump'ın 1997'deki ABD Açık Tenis Turnuvasında bir kadın modelinin boğazına dilini sokarak taciz ettiği iddialarını yalanladı.

18.09.2020 00:59  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trump Kampanyası Hukuk Danışmanı Jenna Ellis, İngiliz The Guardian gazetesine konuşan eski Model Amy Dorris'in, "Trump dilini boğazıma sokarak beni taciz etti" yönündeki iddiaları reddetti.

"HER TÜRLÜ HUKUKİ YOLA BAŞVURACAĞIZ"

Açıklamada, "Trump'a yönelik bu suçlamalar, tamamen yanlıştır. Bu mesnetsiz haberi kötü niyetli bir şekilde yayımladığı için The Guardian'ın hesap vermesi adına her türlü hukuki yola başvuracağız." ifadesi kullanıldı.

Trump'ın dilini modelin boğazına sokarak taciz ettiği iddiaları yalanlandı

NE OLMUŞTU?

The Guardian röportajında, 1997'de henüz 24 yaşında iken o dönem New York'un emlak sektörünün en zenginlerinden olan Trump'ın kendisini, VIP locasında taciz ettiğini iddia etmişti. Trump hakkında, Kasım 2016 seçimlerinden önce de çeşitli kadınlar tarafından taciz iddiaları ortaya atılmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 1997'de kendisini taciz ettiğini öne süren 1990'ların ünlü mankenlerinden Amy Dorris, "Trump beni zorla öptü ve dilini ağzımın içinden boğazıma kadar soktu. Beni elleriyle taciz etti" dedi.

Trump\'ın dilini modelin boğazına sokarak taciz ettiği iddiaları yalanlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Trump'ın dilini modelin boğazına sokarak taciz ettiği iddiaları yalanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • turup : yani olabilir böle şeler 0 0 Yanıtla

Advertisement