Tse Başkanı Şentürk, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Tse Başkanı Şentürk, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti

TSE Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şentürk, 7 Haziran 2015’de yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

10.02.2015 18:20

TSE Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şentürk, 7 Haziran 2015'de yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

TSE Konferans Salonu'nda bir veda konuşması yapan Şentürk, başkanlık görevini üstlendiği 4 yıllık sürede TSE'nin yurtiçi ve yurtdışında pek çok yeni adım attığını, gelirlerini arttırırken Enstitü tarihinde görülmeyen rekor yatırımlar gerçekleştirdiğini anlattı. TSE'nin bundan sonra da yurtiçinde ve yurtdışında büyüyeceğini söyleyen Şentürk, enstitüyle gönül bağının devam edeceğini vurguladı.

1963 İstanbul doğumlu olan Şentürk, 1987 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden İşletme Mühendisi olarak mezun oldu. 1996 yılına kadar ailesine ait mermer işletmesini yürüttü.1996 yılından itibaren Pendik (İstanbul) Belediyesinde Başkan Danışmanlığı, Belediye Şirketleri Genel Müdürlükleri görevini 2004 yılına kadar yürüttü.2005 yılında biri stratejik yönetim, diğeri piyasa araştırmaları alanında faaliyet gösteren iki ayrı şirketin kurucu ortağı ve yöneticisi oldu.2011 yılında Türk Standardları Enstitüsü Başkanı seçildi.2011 İslam Ülkeleri Standardlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) Başkanı seçildi.2014 TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2014 ISO Konsey Üyeliğine seçildi.2014 (ICAS) Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.Halen bu görevlerini yürüten Şentük'ün değişik alanlarda yayınlanmış 13 kitabı bulunmaktadır.Evli ve 3 çocuk babasıdır. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tse Başkanı Şentürk, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement