TSK Arazi Aramalarında Çok Sayıda Patlayıcı Ele Geçirdi - Son Dakika
Güncel

TSK Arazi Aramalarında Çok Sayıda Patlayıcı Ele Geçirdi

Güvenlik güçleri, Şırnak, Muş ve Diyarbakır’da yapılan arazi aramalarında çok sayıda el yapımı patlayıcı ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi.

10.05.2017 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlik güçleri, Şırnak, Muş ve Diyarbakır'da yapılan arazi aramalarında çok sayıda el yapımı patlayıcı ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirdi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Şırnak'ta güvenlik güçlerince yapılan operasyonda 1 adet el yapımı patlayıcı, Muş Hasköy'de yapılan arazi aramasında ise basma düzenekli 3 adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi. Diyarbakır Ergani'de yapılan arazi aramasında kayaların arasına gizlenmiş halde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Sınır güvenliği ihlaline güvenlik güçlerinden müdahale

Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 894 şahıs ve Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 29 şahıs yakalandı. Bu müdahaleler sonucunda 470 paket kaçak sigara ele geçirildi. İran'dan Türkiye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 12 şahıs yakalandı, 5 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 8 şahıs ve Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 50 şahıs yakalandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TSK Arazi Aramalarında Çok Sayıda Patlayıcı Ele Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement