Tso Başkanı Erkoç, Gazeteciler Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Tso Başkanı Erkoç, Gazeteciler Gününü Kutladı

Tso Başkanı Erkoç, Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Kemal Deniz’i ziyaret etti.

11.01.2018 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Kemal Deniz'i ziyaret etti.

Ziyaret de bir konuşma yapan Cemiyet Başkanı Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkoç'un ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız her dönem basın mensuplarına destek vermiştir. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. MTSO Başkanı Erkoç ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm basın mensuplarının günlerini kutladıklarını belirterek, "Basın bir ülkenin gelişmesinde üzerlerine ciddi görevler düşen görevleri olan bu görev sürecinde zor şartlar altında çalışan, arkadaşlarımız toplumu bilgilendirmek içinde görevi yerine getirmiş oluyorlar" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tso Başkanı Erkoç, Gazeteciler Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement