Tsyd Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tsyd Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon'da Yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon'da yapıldı.

25.07.2011 17:30

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon'da yapıldı.

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğünün resmi internet sitesindeki açıklamaya göre, TSYD Yönetim Kurulu Başkanı Esat Yılmaer başkanlığında, söz konusu koordinatörlükte yapılan toplantıya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Yunus Akgül de katıldı.

Yılmaer, buradaki konuşmasında, Türk sporuna medyanın katkısını azami düzeye çıkarmak istediklerini belirterek, "Türkiye'de sporda tesis anlamında iyi bir altyapı oluşuyor. Bunun tüm kitlelerin yararına olması için yapılması gerekenleri önemsiyoruz" dedi.

Sporda medyanın önemine işaret eden Akgül de "Biz tüm spor dallarının medyada yer bulmasını istiyoruz. Hem yapılması hem de izlenmesi noktasında medyaya çok ihtiyacımız var. Mesela badminton gibi her yerde kolaylıkla yapılabilecek bir spor dalı var. Federasyonumuz büyük çaba gösteriyor. Ama kamuoyu bunu çok bilmiyor. Bilinse herkesin kolaylıkla yapabileceği bir spor dalıdır" diye konuştu.

Toplantıda özellikle futbol dışı spor dalları ve bu spor branşlarının kamuoyuna tanıtılması üzerinde durulduğu belirtildi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tsyd Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement