Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi

Muğla'da üniversite öğrencisi olan sevgilisini kıskançlık yüzünden karnından bıçaklayan genç adam, çıkarıldığı mahkemece 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Genç adam, pişmanlığı ve gözaltı ile tutuklulukta geçirdiği süreler dikkate alınarak tahliye edilirken, genç kız kararın ardından sinir krizi geçirdi.

15.10.2018 20:06  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da, kendisi gibi üniversite öğrencisi kız arkadaşı Tuğçe K.'yi (23) 'kıskançlık' yüzünden çıkan tartışmada, karnından bıçakla yaralayıp, dalağını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Hüseyin G., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hüseyin G., pişmanlığı, yargılama sürecindeki davranışları, gözaltı ile tutuklulukta geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarı dikkate alınarak tahliye edilirken, genç kız ise kararın ardından sinir krizi geçirdi.

Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi

GENÇ ADAM, KISKANÇLIK YÜZÜNDEN SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI

Olay geçen temmuz ayında Menteşe ilçesi, Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 03.30 sıralarında yürüyüşe çıkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hüseyin G. ile aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi olan kız arkadaşı Tuğçe K. arasında, iddiaya göre, 'kıskançlık' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken Hüseyin G., üzerinde taşıdığı bıçakla genç kızı karnından yaraladı.

GENÇ ADAM İÇİN 8 YIL HAPİS İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Tuğçe K., ilk yapılan müdahalenin ardından ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat edilen Tuğçe K.'nin dalağı alındı. Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin G., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hüseyin G., hakkında, 'vasıflı bıçakla yaralama' suçundan 8 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi

"BİLEREK VE İSTEYEREK HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

Muğla 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ikinci duruşmasında sanık Hüseyin G. ile mağdur Tuğçe K. ve avukatlar hazır bulundu. Son savunmasını yapan Hüseyin G., "Elimdeki bıçağın Tuğçe'ye denk geldiğini fark etmedim. Kesinlikle bilerek ve isteyerek hiçbir şey yapmadım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, 6 yıl 8 ay hapis cezası verdiği Güney'i, pişmanlığını, yargılama sürecindeki davranışlarını, gözaltı ile tutukluğundaki geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarını da dikkate alarak tahliye etti.

GENÇ KIZ KARARIN ARDINDAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karardan sonra duruşma salonundan ayrılan Tuğçe K., adliye bahçesinde sinir krizi geçirdi. Genç kız olay yerine çağrılan ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ss: Adalet papazdan sonra bir daha dikiş tutmaz 24 3 Yanıtla
  • DİLLERDESİN: ŞİMDİ BU KIZ ÖZGÜRCE SOKAKTA NASIL GEZECEK KORKU İLE YAZIK OLMUŞ KIZA 23 1 Yanıtla
  • Memo : Ben bu adaleti anlamiyorum benim abimde ne bakiyorsun diye 2 yerinden bicaklandi adam baskalari ni da bicaklamis sikayetci de olduk adam ifade verip serbest kaldi carsida geziyo cözemedim sistemi. 15 0 Yanıtla
  • cimbom: Memo çözülmeyecek birşey yok. Sizin hiç dayınız yokmuş demekki veya paranız. Bu ikisinden biri olsaydı. Adam küfür bile etse tutuklu yargılanırdı 2 yılda içerden çıkmazdı en kötü. Adalet sana bana yok malesef. O yüzden insanlar kendi adaletini sağlıyor artık. Her gün cinayet haberleri. Geçmiş olsun. 8 0 Yanıtla
  • digocan: adalet bu mu senin gibi adalet olmaz olsun.... 8 0 Yanıtla
  • KISKANÇ KIZ: Doğru karar. 1 6 Yanıtla
  • Aurupalı: Öldrmemiş yaralamış trkiyede buna ceza yok demeki öyle 5 0 Yanıtla
  • hukuğu etiniz gukuk: bu hakimler mahsus mu yapıyor arkadaş günde en az bir kere ne kadar saçma karar verdikleri bi haber okuyorum bunlar mı adalet sağlıyıcıları ülkede adalete olan güveni bitirdiler.Biraz akıllı doğru düzgün kararlar verin neye göre nasıl karar veriyorsunuz ordan kasten yaralama var orda insan öldürmeye teşebbüs var.bi kız ölse bu cani ye müebet vericeksiniz ama yok kı ölmüyor basit yaralamadan işlem yapıp birde cani pişmanmış deyip salıyorsunuz asıl cani adalet sağlayan sizlersiniz 5 0 Yanıtla
  • Yağmur: Aynen illa birinin ölmesi mi gerek ya...cezasını çekecek.yargı sisitemimiz malesef açıklarla dolu..düzgün bir anayasa istiyoruz.ve cezalar iyi halden düşmesin.bunu uygulmak yürek ister tabiii... 0 0 Yanıtla
  • ertyeyo: tecrübesiz genç hakimleri masa başına oturtmuşlar adalet diye yalvarıyoruz işi bilenle bilmiyen bir olurmu kardeşim avukatlıktan hakimliğe geçmiş o bile işini bilmiyor 0 0 Yanıtla
  • ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi
    16:58 ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi

    Erciyes Üniversitesi'nde AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun'un katılımlarıyla 'Toplumda Sosyolojik Gelişmeler' konulu bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, toplumun sosyal değişimi, bu değişimin yönü ve aileye, çocuğa, kadına ve erkeğe olan etkileri gibi konular ele alındı.

  • Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği
    16:57 Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği

    Kayseri ilinde düzenlenen kulüplü küçük erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları sona erdi. Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı il birinciliğini elde etti.

  • İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı
    16:55 İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı

    Mega kentin trafiğin yoğun olduğu noktalarda bir anda ortaya çıkarak sürücüleri şaşırtan 'İstanbul'un Yıldızları' grubu, Beşiktaş'ta basın açıklaması yaptı. Grup, İstanbul'un karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler getirecek bir dönüm noktası olan 31 Mart seçimlerinde Murat Kurum'a destek verdiklerini belirtti. Ayrıca, İstanbul'un deprem gerçeğiyle yüzleştiğini ve Murat Kurum'u depreme hazırlıkta bir şans olarak gördüklerini ifade ettiler.

  • Emeklilerden İstanbul'da Eylem... Temsili Seçim Sandığına
    16:54 Emeklilerden İstanbul'da Eylem... Temsili Seçim Sandığına "Emekliyi Soyana Oy Moy Yok" Yazılı Kâğıtlar Attılar

    Birleşik Emekliler Sendikası üyeleri, maaşlarına zam talebiyle İstanbul'daki Maltepe Meydanı'nda eylem yaptı. Eylemde temsili olarak kurulan bir seçim sandığına 'Emekliyi soyana oy moy yok' yazılı kağıtlar atıldı. 'Çay simit hesabı ile geldiniz. Emekliyi kuru soğana muhtaç hale getirdiniz' yazılı dövizler taşındı. Emeklilerin açıklamasında, 22 yıllık AKP iktidarı döneminde yalanlara karnı tok oldukları ve icraat istedikleri belirtildi.

  • İznik'ten çalınan 5 koyun Yenişehir'de bulundu
    16:52 İznik'ten çalınan 5 koyun Yenişehir'de bulundu

    Bursa'nın İznik ilçesinde çalınan 5 koyun, Yenişehir ilçesinde bulundu. Jandarma, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı ve 2'sini tutukladı. Koyunlar ise sahibine teslim edildi.

  • Denizli'de Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Lig Müsabakaları Başlıyor
    16:52 Denizli'de Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Lig Müsabakaları Başlıyor

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Bölgesel Lig Müsabakaları, 22-24 Mart tarihleri arasında Denizli'de gerçekleştirilecek. Erkeklerde 6 takım, kadınlarda ise 8 takımın mücadele edeceği müsabakalarda grup birincileri Türkiye Finallerine katılma hakkı elde edecek.

  • Ankara'da Narkotik Operasyonunda Yakalanan Şüphelilerin Suç Kayıtları Ortaya Çıktı
    16:51 Ankara'da Narkotik Operasyonunda Yakalanan Şüphelilerin Suç Kayıtları Ortaya Çıktı

    Ankara'da gerçekleştirilen narkotik operasyonda yakalanan 4 şüpheliden birinin 15, diğerinin ise 13 farklı suçtan sabıka kaydı olduğu belirlendi. Operasyonda 8 milyon 125 bin lira değerinde 40 bin 627 adet extacy hap ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin Adana'dan getirildiği tespit edildi.

  • Erzincan'da 'Huzur İçin Erzincan' Projesi Üçüncü Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:51 Erzincan'da 'Huzur İçin Erzincan' Projesi Üçüncü Toplantısı Gerçekleştirildi

    Vali Hamza Aydoğdu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıda, 'Huzur İçin Erzincan' projesinin üçüncü toplantısı Vali Yardımcısı Yusuf İzci başkalığında gerçekleştirildi. Proje kapsamında, toplumsal bilinçlendirme ve pozitif kültürel değişim hedefleniyor. Erzincan'ı suç oranlarında daha iyi bir noktaya getirmek için paydaş kurumlarla birlikte faaliyetler görüşüldü.

  • Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mirhat Tekin Brusk Projelerini Açıkladı
    16:50 Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mirhat Tekin Brusk Projelerini Açıkladı

    Bağımsız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mirhat Tekin Brusk, yaşam hikayesini anlatırken, bazı projelerine değindi. Projeleri arasında üniversite öğrencilerine ücretsiz konutlar, sanatçılara konaklama ve atölye desteği, kentsel dönüşümün hızlandırılması gibi konular yer alıyor.

  • Başakşehir Belediyesi, Fenertepe Sergi ve Fuar Alanı'nı açtı
    16:49 Başakşehir Belediyesi, Fenertepe Sergi ve Fuar Alanı'nı açtı

    Başakşehir Belediyesi, Türkiye'ye örnek olan modern kapalı pazarlarına bir yenisini daha ekledi. Başakpazar, Pazartürk ve Kayaşehir'in ardından ilçenin dördüncü kapalı pazarı Fenertepe Sergi ve Fuar Alanı'nın açılışı törenle yapıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Fenertepe Fuar ve Sergi Alanı'nın ticaretin yeni merkezi olacağını söyledi.


Advertisement