Tunç ve Kalay Teşkilat Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tunç ve Kalay Teşkilat Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Tunç ve Kalay Teşkilat Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, partilerinin teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

16.03.2014 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, partilerinin teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Bir otelde düzenlenen kahvaltıya Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, AK Parti Bartın eski Milletvekilleri Asım Kulak ve Hacı İbrahim Kabarık, İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, SKM Başkanı Hüseyin Manav, Belediye Meclis Üyesi adayları, İl Genel Meclisi Üyesi adayları, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve seçim süresinde izlenecek yol haritası hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Bartın AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan kahvaltıda yaptığı konuşmada, Bartın'da büyük projelere imza atacak olan bir AK Belediyecilik anlayışını Dr. Seyfettin Kalay ile birlikte 30 Mart'tan itibaren başlatacaklarını ve Bartın'ın çehresinin nasıl değiştiğini herkesin göreceğini söyledi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay, "Seçim çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı hepinize teşekkür ederim. Teşkilat üyelerimizden 30 Mart gününe kadar gittikleri her yerde Bartın için yapacağımız büyük projelerimizden söz etmelerini, daha yaşanılabilir bir Bartın için yapacağımız çok iş olduğunu ve bunlarında en kısa zamanda yapacağımızı halkımıza duyurmamız gerekiyor. Şu anda teşkilat mensuplarımız ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ile yoğun bir seçim maratonunu yürütüyoruz. Bartın'da gerçekleştireceğimiz büyük projelerimizi halkımıza anlatıyoruz. 30 Mart'ta Bartın halkının desteği ile Bartın'ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bartın'da yeni bir dönemi başlatacağız" dedi.

Son olarak bir konuşma yapan Milletvekili Tunç, "Bartın'ın belediyecilikte en temel sorunlarını bile hala çözemediğini tüm halkımız görmektedir. Bartın'ın belediyecilik anlamında çok zaman kaybetti. 30 Mart tarihinden itibaren Dr. Seyfettin Kalay ile birlikte bu kayıpları telafi edilecek" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç ve Kalay Teşkilat Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement