Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Van Valisi Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve beraberindeki emniyet personelini, emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla makamında kabul etti.

10.04.2018 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve beraberindeki emniyet personelini, emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla makamında kabul etti.

Valilik önündeki programın ardından emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çeşitli birimlerden polis memurlarının da yer aldığı heyetle valilik makamına gelen İl Emniyet Müdürü Ekici, Vali Zorluoğlu'na çiçek ve günün anısına porselen vazo takdim etti.

Ziyaretten dolayı Ekici ve beraberindekilere teşekkür eden Zorluoğlu, emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası'nı kutladı.

Zorluoğlu, kabulde yer alan heyet nezdinde, milletin huzur ve güvenliği için gayretle çalışan tüm polislere minnettar olduklarını belirterek, devletin de tüm imkanlarıyla her zaman yanlarında durduğunu vurguladı.

Heyette bundan sonraki meslek yaşamlarında, kazasız, belasız, hayırlı görevler dileyen Zorluoğlu, ziyaret sonunda Ekici'ye başarı belgesi sundu.

Başkale

Başkale Emniyet Müdürü Adil Metin ve beraberindekiler, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Öztürk ziyarette polisin, devletin eli ayağı olduğunu söyledi.

Öztürk, ülkenin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürü Metin daha sonra Başkale Adliyesi'nde Başsavcı Vekili Engin Kahraman'ı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement