Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Öğretmenlere Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Öğretmenlere Yemek Verdi

Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Öğretmenlere Yemek Verdi

Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Beypazarı temsilciği tarafından 24 Kasım öğretmenler gününü nedeniyle, öğretmenlere ve eğitimcilere yemek verildi.

28.11.2013 00:18  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) Beypazarı temsilciği tarafından 24 Kasım öğretmenler gününü nedeniyle, öğretmenlere ve eğitimcilere yemek verildi.

Beypazarı Ticaret Lisesi salonunda verilen yemeğe, Kaymakam Mustafa Kaya, Belediye başkanı Cengiz Özalp, Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Genel başkan yardımcısı Serkan Can, İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Temur, siyasiler ve oda başkanları ile öğretmenler, şube müdürleri, eğitimciler katıldı.

Yemekte konuşan Serkan Can, eğitimin önemine vurgu yaparken, öğretmenlerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini söyledi.

Derneklerinin, 1999 yılında kurulduğunu ve ardından bir müddet sonra Bakanlar Kurulu kararıyla Türkiye ismini aldığını belirten Can, "Derneğimiz kurulduğu günden itibaren öğretmenlerimize her alanda yardımcı olmaya çalışmaktadır" dedi.

Kaymakam Mustafa Kaya ise öğretmenliğin, öğretmen mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu herkesin bildiğini belirterek, " öğretmenlik mesleği en fazla fedakarlık isteyen mesleklerden bir tanesi ve en fazla özveri isteyen, mesleklerden birisi. Sevginin olmadığı bir yerde, mutluluğun olmadığı bir yerde, ne başarı olur nede mutluluk olur. Toplumu sevmezseniz, halkı sevmezseniz kimseye faydalı olamazsınız. Çeker gidersiniz. Arkanızdan da kimse sizi hayırla yad etmez" dedi.

Yemekte TESED tarafından bu yıl emekli olan ve yılın öğretmeni seçilen Hüseyin Eken'e yılın öğretmeni plaketi verildi.

Ayrıca Kaymakam Mustafa Kaya ve Belediye Başkanı Cengiz Özalp'e de eğitime verdikleri destekler nedeniyle plaket verildi.

-türkiye eğitim ve sevgi derneği

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği Öğretmenlere Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement