TurkNet, İzmir'e 14 Milyon TL Yatırım Yaptı - Son Dakika
Basın Bültenleri

TurkNet, İzmir'e 14 Milyon TL Yatırım Yaptı

TurkNet, İzmir\'e 14 Milyon TL Yatırım Yaptı

TurkNet'in İzmir bölgesinde yaptığı yatırımların toplam tutarı 14 milyon TL'ye ulaştı.

16.12.2013 11:52  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Türkiye'de evlere ve işyerlerine internet ve telefon hizmetleri sunan TurkNet, 2007 yılından bu yana İzmir'de yaptığı altyapı yatırımlarıyla bölgenin iletişim ihtiyaçlarına yanıt veriyor. İzmir'deki fiber optik altyapı yatırımına Konak'tan başlayan TurkNet, sonrasında sırasıyla, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Sarnıç, Bayraklı, Karşıyaka, Pınarbaşı ve Kemalpaşa bölgelerine yatırım yaptı. 2013 yılı içinde yatırımını hızlandırarak, altyapısını 33 kilometre daha genişleten TurkNet, İzmir'deki fiber optik altyapısını toplamda 100 kilometrenin üzerine çıkardı.

TurkNet ayrıca bu yıl içinde, ofis ve veri merkezinden oluşan, 500 m2 büyüklüğündeki İzmir üssünün açılışını da yaptı. Böylelikle, TurkNet'in İzmir bölgesinde yaptığı yatırımların toplam tutarı 14 milyon TL'ye ulaşmış oldu.

TurkNet İzmir'de hem bireyleri hem kurumları hedefliyor!

Hem sabit telefon hattı hem de ADSL, fiber internet ve metro ethernet hizmetleri sunan TurkNet, İzmir'de geliştirdiği fiber optik altyapısıyla 2014 yılında 100.000 haneye ve 10.000 kuruma ulaşmayı hedefliyor.

TurkNet Altyapı Genişleme Stratejileri Müdürü Yunus Çelebiler, İzmir'deki yatırımlarıyla ilgili şunları söyledi: "İzmir çok önemsediğimiz bir bölge ve burada, özellikle kurumsal pazardaki fiber yatırımlarımızla öncü bir konuma sahibiz. Önümüzdeki dönemde buradaki altyapı yatırımlarımız sürmeye, fiber optik ağımız yaygınlaşmaya devam edecek. İzmir halkının ve iş dünyasının TurkNet'e gösterdiği ilgiden memnunuz."

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri TurkNet, İzmir'e 14 Milyon TL Yatırım Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement