Üak Başkanından Rektörlere Özel Konser - Son Dakika
Güncel

Üak Başkanından Rektörlere Özel Konser

Üak Başkanından Rektörlere Özel Konser

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu, kurul toplantısına katılan rektörlere mini bir konser verdi.

15.09.2013 11:41

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, kurul toplantısına katılan rektörlere mini bir konser verdi.

Isparta'da daha önce öğrencilerin yoğun talebiyle sahneye çıkarak Cem Karaca'nın 'Namus Belası' şarkısını söylemesi büyük ilgi gören Prof. Dr. İbicioğlu, pazartesi günü başlayan ve 2 gün süren 216'ncı Üniversitelerarası Kurul toplantısının gala yemeğinde sahneye çıktı. Süleyman Demirel Üniversitesi Konukevi'nde yaklaşık 160 rektörün katıldığı gala yemeğinde Prof. Dr. İbicioğlu, konuk rektörlerin ısrarıyla çıktığı sahnede önce Cem Karaca'dan 'Beyaz Atlı' ve 'Kerpiç Zindanı' şarkılarını söyledi. Ardından da Burdur yöresine ait 'Ovalar Ovalar Engin Ovalar' türküsünü söyleyen Prof. Dr. İbicioğlu, sahne performansıyla öğrencilerden sonra rektörlerden de tam not aldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üak Başkanından Rektörlere Özel Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement