Ucuza Uçuracak Yöntemler ve Kıstasları - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Ucuza Uçuracak Yöntemler ve Kıstasları

Erken rezervasyonun bilet fiyatına etkisi artık aşikardır ve herkes tarafından bilinmektedir.

30.10.2017 14:33  Güncelleme: 15:30
İlandır

Fakat sadece erken rezervasyon ile mialabiliyoruz ? Bu sorunun cevabı için öncelikle uçak bileti fiyatlarının nasıl belirlendiği üzerinde durmak gerekir. Örneğin; yaz tatili dönemlerinde ve ek olarak resmi tatillerde fazlaca talep olduğu için otomatik olarak fiyatlarda da artış söz konusu olacaktır. Yine bayramlarda da fiyatlar artışa maruz kalacaktır.

Hangi havayolu şirketini seçtiğiniz de fiyat konusunda belirleyici bir unsurdur. Öncelikli olan büyük firmalar sunduğu konfor ile fiyat konusunda çıtasını biraz daha yukarılarda tutabilmektedir. Fakat orta seviyelerde seyreden firmalar bilet fiyatı hesaplamalarında bagaj, ikram gibi seçenekleri kaldırmanıza olanak sağlamaktadır. Bu sayede yolcular ucuza belirlenen fiyatları da tercih etmektedir. Bunların yanı sıra diyelim kialacaksınız ve bu seyahati kısa sürede yapacaksınız. Uçuş gününün yaklaşmasını bekleyerek bilet almak isterseniz eğer yanlış yaparsınız. Çünkü uçuş saati yaklaşınca iptal edilen biletten dolayı fiyatı düşen bir uçuş olma ihtimali de çok düşüktür. Fiyatlar belirlenirken bu uçuşları, acil uçuş talep edebilecek olan müşteriler, iş adamları vs. için ayırdıklarını söylemek uygun olacaktır. Bir de Bodrum'a tatile gidileceğini düşünmek gerekir. ni gidiş-dönüş şeklinde alacaksanız eğer gidiş ile dönüş günleri arasında en az 3 günün bulunması bilet fiyatlarını da etkileyecektir.

Son olarak havayolu firmaları, uçak bileti satımı için online satış firmalarına belirli sayıda biletin kontrolünü de devretmektedir. Bazı siteler için bu biletler ek hizmet vs. eklenerek daha pahalı olabiliyor. Bazıları için de verilen özel yetki ve indirim ile havayolunun kendi sitesinin daha uygun hali bile olabilmektedir. Bunu somut biçimde görebilmek içinsitesini ziyaret edebilir ve artık daha ucuza uçabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Ucuza Uçuracak Yöntemler ve Kıstasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement