Uludere'den Kurtulan Servet Encü'nün Evi Tarandı - Son Dakika
Güncel

Uludere'den Kurtulan Servet Encü'nün Evi Tarandı

Uludere\'den Kurtulan Servet Encü\'nün Evi Tarandı

Şırnak'ta 2011 yılında düzenlenen saldırıdan sağ kurtulan Servet Encü'nün evi, dün akşam uzun namlulu silahlar ile tarandı.

09.03.2014 13:21  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde, 2011 yılı Aralık ayında düzenlenen hava saldırısından sağ kurtulan Servet Encü'nün evi, dün akşam kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından uzun namlulu silahlar ile tarandı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA TARANDI

Uludere İlçesi'nde, Kuzey Irak sınırına 28 Aralık 2011 tarihinde düzenlenen hava saldırısında 34 kişi yaşamını yitirirken, bu saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulan Servet Encü'nün Gülyazı Köyü'ndeki evi dün akşam saatlerinde uzun namlulu silahlarla tarandı.

EVE 100 TANE MERMİ İSABET ETTİ

Zeviya Mahallesi'nde bulunan evde, aile fertlerinin de evde bulunduğu sırada açılan ateş sırasında Encü'nün evine 100 merminin isabet ettiği belirtildi. Servet Encü, evlerine yakın mesafeden ateş açıldığını belirterek, Evimize en fazla 10 metre uzaklıktan ateş açıldığı belliydi. Çok şükür bana ve aileme bir şey olmadı.

"ÇOCUKLAR SALDIRIDAN ÇOK KORKTU"

Evimde birçok mermi izi var. Çok sayıda mermi salonun kapısına isabet etti. Saldırının ardından Gülyazı Jandarma Tugay Komutanlığı'nı aradım. Zeviye Mahallesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunan Gülyazı Jandarma Tugay Komutanlığı'ndan, telefonu açan askerler, 'Oraya gelsek de bir şey yapamayız. Karanlık olduğu için çalışamayız. Sabah gelerek olay yerini inceleyeceğiz' dediler. Saldırı sırasında çocuklarım çok korktu. Allah'a çok şükür ki hiç birimize bir şey olmadı dedi.

Bugün sabah erken saatlerinde olay yerine gelen jandarma ekipleri, burada yaptığı incelemeden sonra, saldırıyı gerçekleştirenlerin kim olduğu ve yakalanması amacıyla çalışma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludere'den Kurtulan Servet Encü'nün Evi Tarandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement