Uluslararası Gıda Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Gıda Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Uluslararası Gıda Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Dünya Tüketici Akademisi (World Consumer Academy-WCA) tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Kalite ödülleri sahiplerini buldu.

25.09.2012 16:00

Dünya Tüketici Akademisi (World Consumer Academy-WCA) tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Kalite ödülleri sahiplerini buldu. İhlas Eğitim Kurumları, Çağlar Network ve ARSU Gıda da ödülünü aldı.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Gıda Kalite Zirvesi (Food Quality: Today Tomorrow) çerçevesinde düzenlenen törende, iş ve sanat dünyasının önde gelen marka ve isimlerine ödülleri verildi.

Sunuculuğunu Özlem Yıldız ve ünlü komedi oyuncusu Metin Yıldız'ın yaptığı törenin açılışında konuşan WCA Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, dünyada üniversitelerin, bürokratların geceli gündüzlü gıda sorunları ile ilgili çalışmalar yaptığını hatırlattı. Gıda güvenliğinin, günümüz dünyasının en önemli problemlerinin başında geldiğine dikkat çeken Ustaoğlu, "25 yıldır tüketici koruması bilinçlenmesi ve yaygınlaştırılması için dünyanın her yerinde çalışmalar yapan kurumumuz bu yıl da özellikle AB müzakere süreci içerisinde en önemli yeri tutan gıdayı gündeme taşıdı? dedi.

Kurulduğu 2010 yılından bugüne başarılı bir şekilde organizasyonunu genişleten Çağlar Network satışa sunduğu organik, ekolojik ürünler ve çok kazandıran Marketing planı için kalite ödülü aldı.

Törende ayrıca Ülker, BİM, Bonfilet, ARSU ve İmren Lokumları Uluslararası Gıda Kalite ödülü alırken, İhlas Eğitim Kurumları ve Expert Akademi ise Uluslararası Kalite Ödülüne layık görüldü. Gecede ayırca Yılın En İyi spor programı ödülünü TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi, Yılın En iyi Polisiye Dizisi ödülünü Arka Sokaklar, Yılın En İyi Komedi Dizisi ödülünü Alemin Kralı, Yılın En iyi Sosyal Sorumluluk Dizisi ödülünü de Hayat Devam Ediyor aldı. Zafer Ergin ve Ahmet Selçuk İlkan, Yaşam Boyu Onur ödülü aldı. En iyi komedi oyuncusu ödülü de Yavuz Seçkin'e verildi.

Uluslararası Modern Belediyecilik dalında da Ataşehir Belediyesi'ne ödül takdim edildi.

Gecede Ekin ve Ebru Yaşar da mini konser verdi. Komedyen Yavuz Seçkin ve programı sunan Metin Yıldız yaptıkları esprilerle izleyenleri güldürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Gıda Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement