Üniversite Öğrencisinin Evinde Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencisinin Evinde Ölü Bulunması

Lüleburgaz'da üniversite öğrencisi Ramazan Fırat'ın ölü bulunmasına ilişkin ev arkadaşı 3 sanığın "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "tasarlayarak öldürme" suçlarından yargılanmasına devam edildi.

14.03.2017 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da üniversite öğrencisi Ramazan Fırat'ın ölü bulunmasına ilişkin ev arkadaşı 3 sanığın "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "tasarlayarak öldürme" suçlarından yargılanmasına devam edildi.

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki dördüncü duruşmaya, Ramazan Fırat'ın babası Abuzer ve ağabeyi Mehmet Sait Fırat ile tarafların avukatları katıldı.

Delil yetersizliği gerekçesi ile tutuksuz yargılanan ve haklarında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen sanıklar Mustafa K, Can T, ve Halil Ç. ise katılmadı.

Mahkeme Başkanı İzzet Koçer, yeniden müşteki ve sanık avukatlarını taleplerini aldı.

Müşteki avukatlarının sanıklar üzerindeki adli kontrolün kaldırılması talepleri reddedildi.

Ayrıca Koçer, 15 Aralık 2016 tarihinde yapılan duruşmada alınan talepler doğrultusunda raporların mahkemeye ulaşmadığını belirterek, E.K'ya ait evin banyosundaki su giderinde bulunan kan izlerinin bilirkişi tarafından incelenmesi, üzerinde kırmızı leke olduğu belirtilerek kan lekesi olduğu iddia edilen tişörtün inceleme raporunda dosyaya eklenmesine, maktul Fırat'ın öldürüldüğü evde keşif yapılmasına yeniden karar verdi.

Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için başka bir tarihe ertelendi.

- Olay

Lüleburgaz Gündoğu Mahallesinde ikamet eden Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Ramazan Fırat'ın odasında hareketsiz yattığını gören ev arkadaşları durumu polis bildirmiş, Fırat'ın boynundan bıçaklanarak ve bilekleri kesilerek öldürüldüğü belirlenmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınan ev arkadaşları Mustafa K, Can T, ve Halil Ç. tutuklanmış ancak delil yetersizliği gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencisinin Evinde Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement