Üniversite Sınavını Kazandığını Öğrenen Genç Adam Aynı Gün Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Üniversite Sınavını Kazandığını Öğrenen Genç Adam Aynı Gün Hayatını Kaybetti

Üniversite Sınavını Kazandığını Öğrenen Genç Adam Aynı Gün Hayatını Kaybetti

Kocaeli'de okul harçlığını biriktirmek için inşaatta çalışan 18 yaşındaki genç, 200 kilo ağırlığındaki beton bacanın başına çarpması sonucu hayatını kaybetti.

31.07.2018 20:23  Güncelleme: 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde beton boru döşeme işinde çalışan Mehmet Sıddık Baybarz (18), 200 kilo ağırlığındaki beton baca künkünün başına çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Baybarz'ın, bugün iş arkadaşlarına üniversiteyi kazandığını söylediği öğrenildi.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIĞINI ÖĞRENMİŞTİ

Olay, saat 15.45 sıralarında Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Özbay Sokak'ta meydana geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin altyapı çalışmalarını yapan müteahhit firma, sokakta kanal açıp beton boru döşeme çalışmaları yaparken, iş makinesi kepçesine zincirle 2 beton baca künkü bağlanıp havaya kaldırıldı. Bu sırada zincirden kurtulan 200 kilo ağırlığındaki bir künk, Mehmet Sıddık Baybarz isimli müteahhit firma çalışanının başına çarptı. Başında baret bulunan Baybarz, aldığı darbeyle kanlar içerinde yere yığıldı. Mehmet Sıddık Baybarz'ı gören mesai arkadaşları 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Baybarz'ın, bugün iş arkadaşlarına üniversiteyi kazandığını söylediği öğrenildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Baybarz'ı ambulansla Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Mehmet Sıddık Baybarz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.Polis, kepçe operatörü M.S.'yi gözaltına aldı. Olayda yaşamını yitiren Mehmet Sıddık Baybarz'ın üniversite sınavını kazandığı ve bunu mesai arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi.

Son Dakika 3.Sayfa Üniversite Sınavını Kazandığını Öğrenen Genç Adam Aynı Gün Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murat kurt: Ben bu olayin canli sahidiyim olayi birebir gordum. O cocugun basinda baret filan yoktu. Gencecik cocuklari is guvenligi egitimi vermeden, is guvenligini saglamadan calistirmak nedir. Benim icim parcalandi gozlerimin onunden gitmiyor Allah ailesine sabir versin: 0 0 Yanıtla
    Şebnem: Bu olaya şahit olmak , çok üzücü , gözünüzün önünden gitmemesi çok normal tv den izledim ve ben çok çok üzüldüm ,Amin Allah sabır versin ailesine tüm sevdiklerine , üzücü yanı da sınavı kazanmış ne acı ,ailesini düşünüyorum hangisine üzülsün ,sınavı kazanıpta gidemeyecek olmasına mı ,üniversite kapısından girememesine mi genç yaşta vefat etmesine mi acı üstüne acı ,Nazar değmiş başka açıklaması yok ,Amin Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin yardım etsin 0 0 Şebnem: Genç yaşta vefat eden biri için söylemesi zor olsa da Allah gani gani rahmet eylesin 0 0

Advertisement