Üniversiteye Kayıt Yaptırdı, Gidemeden Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Üniversiteye Kayıt Yaptırdı, Gidemeden Hastanelik Oldu

Üniversiteye Kayıt Yaptırdı, Gidemeden Hastanelik Oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yıl önce beyin tümöründen ablasını, 1 yıl sonra da onun acısına dayanamayan babasını kaybeden 18 yaşındaki Hasan Kaan Karakoyun, üniversiteyi kazanıp kayıt yaptırdı ancak beyninde tümör olduğu için üniversiteye...

16.10.2013 09:44

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yıl önce beyin tümöründen ablasını, 1 yıl sonra da onun acısına dayanamayan babasını kaybeden 18 yaşındaki Hasan Kaan Karakoyun, üniversiteyi kazanıp kayıt yaptırdı ancak beyninde tümör olduğu için üniversiteye gidemeden hastaneye yattı.

İskenderun'da yaşayan Mehmet Zeki Karakoyun (55) ile Handan Karakoyun'un (54) kızları Bahar Karakoyun'un, 2007 yılında 17 yaşındayken beyninde tümör olduğu tespit edildi. Hastaneye yatırılan genç kız ameliyat edildi ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tek kız çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan baba Karakoyun, bu acıya daha fazla dayanamayarak kızının ölümünden 1 yıl sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

5 yıl sonra oğulları Hasan Kaan Karakoyun (18) ise liseyi bitirip üniversite sınavına girerek, inşaat teknolojisi bölümünü kazandı. Karakoyun, Çukurova Üniversitesi'ne bağlı Ceyhan Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Bölümü'ne kayıt yaptırdı. Ancak kafasındaki ağrılar nedeniyle İskenderun'da bir hastaneye giden Karakoyun, beyninde tümör olmasından şüphelenilerek Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Buraya amcası Şehmus Karakoyun (56) ile gelen Hasan Kaan Karakoyun'un, çekilen filminin ardından beyninde tümör olduğu tespit edildi. Acilen ameliyat olması gereken Karakoyun, bunun üzerine ameliyat olarak, beynindeki tümörden kurtuldu. Başarılı bir ameliyat geçiren Hasan Kaan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Amca Şehmus Karakoyun ise hastane bahçesinde otomobilin içinde yatarak bekliyor. Amca Karakoyun, ilk kez bir bayramı hastane bahçesinde geçirdiğini belirterek, "Bizim bayramımız yeğenimin ayağı kalkıp üniversiteye gittiği gün olacak. Üniversiteye kayıt yaptırdı ancak gidemedi. Ablası da aynı hastalıktan hayatını kaybetti. Babası da onun acısına dayanamayıp kalp krizi geçirip öldü. Babası olmadığı için yeğenimle ben ilgileniyorum. İnşallah eski günlerine döner" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversiteye Kayıt Yaptırdı, Gidemeden Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement