Urla Kadın Üretici Pazarı'nın 2. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Urla Kadın Üretici Pazarı'nın 2. Yıldönümü Kutlandı

Urla Kadın Üretici Pazarı\'nın 2. Yıldönümü Kutlandı

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile açılan Kadın Üretici Pazarı’nın ikinci yıldönümü Urla Eski Tamirhane binasında kutlandı.

16.03.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile açılan Kadın Üretici Pazarı'nın ikinci yıldönümü Urla Eski Tamirhane binasında kutlandı. Kadın Üretici Yıldönümü kutlamasına katılan pazarın emektar kadınları, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin üyeleri Türk Sanat Müziği dinletisiyle eğlendi.

Kadınların ekonomik ve sosyal hayatın içinde yer alması açısından Kadın Üretici Pazarı'nın hayata geçirdikleri projeler arasında ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu kadınların hayatımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu ve başarısında eşinin yanında olmasının rolünün çok büyük olduğunu vurguladı. Urla Üretici Pazarı'ndaki bayanlara da mekanın ısıtma soğutmasının çok kısa zamanda yapılacağının müjdesini verdi.

Kadınları hak ve özgürlükler konusunda bilinçlendirmek için pek çok çalışma yaptıklarını söyleyen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu "Urla Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nin açılışının birinci yıl dönümünde açılan Kadın Üretici Pazarımız Urlamız'ın gururu olmuştur. Kadınlarımızın ev bütçelerine destek olmaları, üreterek, birleşerek sosyalleşmeleri ve kendi ayakları üzerinde sağlam durabilmeleri amacı ile kurulan ve sizler sayesinde amacına ulaşan Kadın Üretici Pazarımız'ın ikinci doğum günü hepimize kutlu olsun" dedi.

Pasta kesiminin ardından Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, kutlamaya şarkılarıyla eşlik eden solist Nuran Uzun ve değerli saz ekibine teşekkür belgesi sundu.

Kadın Üretici Pazarı'nda stant açan kadınlar ise Başkan Karaosmanoğlu'na kendilerine bu imkanı sağlamasından dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız sayesinde iki yıldır hem aile ekonomimize katkı sağlıyor, hem de eşlerimize muhtaç olmadan kendi ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz. Her zaman yanımızda olan Başkanımızın biz de her daim yanındayız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Kadın Üretici Pazarı'nın 2. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aydın Özkan: 'Kadın Üretici Pazarı' kapalı bir alandır, olduğu iç kısım 2000 m2 civarı..kapısının önü 200 mt2 civarı.. kapısının önünde tek bir stand bile yoktu ancak dışarı kolonlar çıkarttı ve bangır bangır müzik çaldı.. zannediyorum ileri ki dönemlerde oraya Bar felan açacaklar..bu kadar müziği sonuna kadar açtıklarına göre..Lütfen biraz oradaki Mekanlara ve Müşterilerine saygınız olsun!.. 0 0 Yanıtla

Advertisement